Új hozzászólás Aktív témák
-
pigor
tag
válasz
Rickenstein #5 üzenetére
A rendszer egy 160 GB-s Samsung vinyóról fut. Látszólag - chkdsk szerint - semmi baja (eddig gond nélkül ment vele minden).
Engem az zavar meg a legjobban, hogy x program telepítése simán megy, y-é meg nem. (Meg az önkibontó .exe telepítők önkényes, település nélküli törlődése) Ilyesmit eddig még sosem tapasztaltam, és ilyesmit okozó vírusról sem olvastam még...
-
pigor
tag
válasz
Moddingfan #2 üzenetére
Kösz az ötletet, kipróbálom!
-
pigor
tag
Elnézést, h új témát indítok, de sehol sem találtam megoldást a problémámra, ami a következő:
Rendszer Win XP SP2 (nemrég telepítve), ATI 9600 pro.
Néhány program (pl. Quarq Xpress 6.1) telepítése elkezdődik, majd mikor bejön a windowsos (.msi) telepítőablak, nem történik semmi, ablak pár mp után eltűnik.
Másik -számomra még furcsább jeleneség -, h amikor tömörített .exe kiterjesztésű telepítő programokat (pl. Azureus vagy az ATI Catalyst drivere) próbálok futtatni, nem történik telepítés, viszont a letöltött .exe fájl is törlődik!
Más programok viszont gond nélkül települnek, mint korábban!
Telepítés előtt minden vírusirtót, tűzfalat (PC-Cillin), Spyware Doctort stb. kikapcsoltam: semmi eredmény.
Az új ATI drivert is csak csökkentett módban tudtam telepíteni!
Vírusom, férgem van, vagy mivel akadhatnak össze ezek a telepítők?
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- DOTA 2
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest