- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigor
tag
válasz
Rickenstein #5 üzenetére
A rendszer egy 160 GB-s Samsung vinyóról fut. Látszólag - chkdsk szerint - semmi baja (eddig gond nélkül ment vele minden).
Engem az zavar meg a legjobban, hogy x program telepítése simán megy, y-é meg nem. (Meg az önkibontó .exe telepítők önkényes, település nélküli törlődése) Ilyesmit eddig még sosem tapasztaltam, és ilyesmit okozó vírusról sem olvastam még...
-
Rickenstein
senior tag
Én első lépésként nyomnék egy chkdsk/f-et. Klír telepítés után annyira még nem kéne vírusosnak lennie a gépnek. Valamilyen adatvesztéses játék lehet (esetleg hardverhiba?). Ha a checkdisk nem jelzett semilyen problémát, esetleg lehet nyomni még vmi lemezdiagnosztikai progit. Milyen vinyód van?
-
Rickenstein
senior tag
válasz
Moddingfan #2 üzenetére
Csak a lúzerek formatálnak vinyót ha vírusuk van. Egy master boot record-ba telelpülő vírus megmarad formatálás után is.
-
pigor
tag
válasz
Moddingfan #2 üzenetére
Kösz az ötletet, kipróbálom!
-
Moddingfan
senior tag
Szerintem bekaptál valamit, de mielőtt format lesz a dologból javaslom, hogy próbáld ki a SmartClose nevű progit, ez bezárja az összes futó alkalmazást, lehet hogy csak bekavar valami. Ha SmartClose után sem megy, akkor valszeg windows reinstall kell, de ha vírus vagy más kártékony elem van a rendszerben, akkor a format a legbiztonságosabb.
u.i.: A SmartClose ingyenes -
pigor
tag
Elnézést, h új témát indítok, de sehol sem találtam megoldást a problémámra, ami a következő:
Rendszer Win XP SP2 (nemrég telepítve), ATI 9600 pro.
Néhány program (pl. Quarq Xpress 6.1) telepítése elkezdődik, majd mikor bejön a windowsos (.msi) telepítőablak, nem történik semmi, ablak pár mp után eltűnik.
Másik -számomra még furcsább jeleneség -, h amikor tömörített .exe kiterjesztésű telepítő programokat (pl. Azureus vagy az ATI Catalyst drivere) próbálok futtatni, nem történik telepítés, viszont a letöltött .exe fájl is törlődik!
Más programok viszont gond nélkül települnek, mint korábban!
Telepítés előtt minden vírusirtót, tűzfalat (PC-Cillin), Spyware Doctort stb. kikapcsoltam: semmi eredmény.
Az új ATI drivert is csak csökkentett módban tudtam telepíteni!
Vírusom, férgem van, vagy mivel akadhatnak össze ezek a telepítők?
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest