Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizy
csendes tag
Sziasztok! Sajnos pinkódot raktam az M40-es teclast tablettemre és most nem tudom feloldani. Lehet, hogy félre ütöttem a számot, de most nem tudok belépni. Kérlek segítsetek! Köszönöm szépen
-
need
addikt
válasz
veressjanos #994 üzenetére
megmondom őszintén ha most nem lett volna jó akkor jó lesz a következőbe..de az első pillanattól kezdve bele kell rakni
-
need
addikt
válasz
veressjanos #992 üzenetére
Üdv..
Én azt gondolom hogy az a csere vagy javítás nem teljesen lett jó.. nekem amikor kicserélték ki próbáltam a rendes töltőjével és rendben volt. Most hogy ez a kis bisz*basz benne van hagyva elkerülöm a ki be dugdosást és szerintem ez a lényege ennek..
-
petrson
senior tag
Sziasztok! T30-ra mókolt már fel valaki újabb androidot?
Mai napig bőven elég nekem az, amit tud, de jó volna lassan valami frissebb verzió. -
beach head
senior tag
sziasztok.
m40pro (2023, t616soc, android 12) van valakinek? meger 40 ropit? milyen a hangminőség? esetleg gps(sygic) mennyire hasznalhato rajt? leginkabb viseohivasra, youtubera ,böngészesre mennyire elengendo a teljesitmenye? (na meg a kam/mikrofon minosege video hivasnal?
minosegileg melyik az ajanlottabb? ez vagy pl az alldocube iplay 50? -
need
addikt
Sziasztok..
Van egy Teclast M40 Pro tablet a gyereknek.. kb. 1 éves.. mostanában azt vettük észre hogy nem akarja tölteni vagy csak nagyon nehezen.. mit lehetne vele kezdeni..?
Cseréltem már töltőt és kábelt is..de nem nagyon akarja az igazságot..!
Van valamilyen program amivel rá lehelne nézni az aksijára..? Vagy valakinek van valami ötlete...? Vagy esetleg ki vagy hol cserélne benne aksit valaki tud ilyet..? -
michelin
csendes tag
Sziasztok. Van egy teclast p20hd tabletem eddig jól működött a WiFi rajta. Először nehezen de csatlakozótt most már azt sem csinálja. Azt írta ki hogy hatókörön kívül van. Hard reset után tökéletes volt, majd újra nem csatlakozott. Jelenleg ott tartok hogy Hard reset után a csatlakozás a wifihez menü pontban sem talál semmit így abszolút nem tudom használni, mert nem telepít semmit sem, nem lép tovább . Mi a megoldás ? Nincs garancia rajta már. Köszönöm szépen a segítségeteket
-
imis
senior tag
Vettem egy T50 Teclast tabletet.
Elég gyors, első kamera 8MP, a hátsóra azt írták 20MP, de valójában 5,
Írtam neki és esküdnek rá, hogy 20.
Több programmal is próbáltam és több harver iinfó appal is megnéztem, de mind csak 5MP ír hátsó kamerának.
Szóval most van egy kis vitám a TEclast-tal. -
imis
senior tag
Teclast tabletről hogyan tudok másik teclastra költözni, úgy hogy a beállítások is megmaradjanak? Van valami költözős app?
-
Gabesz87
veterán
Gyereknek van egy P20 HD tablete. Normális az, hogy másik tablethez, ill. telefonokhoz képest a legkisebbre vett hangerőn is tökre hangos? Nem ordít, csak egyáltalán nem olyan (sem youtube, sem játékoknál), minta minimumra lenne véve a hangerő. Egyszerűen nem értem
-
imis
senior tag
T50-es tud magyarul? mert az ali oldalán ezt pont nem írja.
Szemezek vele, mivel nagyobb kijelző és kamera felbontása van. -
fila
senior tag
válasz
beach head #976 üzenetére
aliexpress, keresőbe teclast m40 pro,
spanyol raktárból ingyen küldik, tokkal együtt kijön 50-ből.Nincs visszaküldési tapasztalatom....
-
beach head
senior tag
m40 prot nem talaltam csak t40 prot...
egyebkent ha vissza kell kuldeni ilyenkor eu warehouse-ba kuldik vagy vissza kinaba? nem biztonsagosabb ilyen szempontbol egy geekbuying (ott pl van ilyen opcio h eu-s visszakuldes, tehat nem kinaba) vagy banggood?
45e-nel tobbet bem koltenek ra... van erre ajanlott tablet szerintetek? link is johet... eddig csak a az emlitett p40hdht es az aldocube iplay 50et neztem Soc ugyanaz... az aldo mondjuk jobban tetszik 64/6 gb lenne 46ert.. teclast talan csak abban jobb h van villanoja hatul ... -
bazsimano
őstag
válasz
beach head #973 üzenetére
Pro van nalunk, 2 is. teljesen rendben van szerintem. Gyerekek hasznaljak szokásos jatekok...kis gyerekek 8-10 evesesek. eddig nem volt gond veluk, igaz sokat nem jatszanak de azért használják őket.
kaerája mint az osszes ilen kinai csoda nem a legjobb de elmegy. van egy ket jo teszt fent a hálón érdemes ránézni. -
fila
senior tag
válasz
beach head #973 üzenetére
M40 -pro-t nézz az alin, jobb, mint a p40hd. Van belőle 6 és 8 gigás verzió is már. A nagyobbik most 60 körül van tokkal együtt, a kisebb verzió olcsóbb.
Kifoghatsz belőle rosszat is, mint mindenből, de abszolút vállalható! Nekem két teclast van itthon.... -
beach head
senior tag
Sziasztok! Mennyire érdemes teclast tabletet venni? p40 hd 64/4gb -n vacilálok 48 e. Ft körül illetve ellenfele egy alldocube iplay 50 64/6gb lenne ugyanebben az áraban.
cél a böngészgetés, esetleg filmezés(letöltött általában), videóhívások (szóval jó mikorofon és használható szelfi kamera azért elég fontos lenne)
Igazábol szinte ugyanaz a kettő, a teclast rendelkezik widevine L1-el ha jól olvastam (bár nem igazán használok streaming szolgáltatót, az alldocubenak talán jobbak a kamerái picit (igaz ezen meg nincs vaku).
Mennyire meghibásodás hajlamosak ezek? mit lehet tenni ha geekbuyingról banggoodról rendelem ezeket és valami tönkre megy...
Geeknél elvileg van olyan opció hogy eu-s címre lehet vissza küldeni és nem kell kínába.
Banggoodnál ilyet nem láttam, de ha ott eus raktárról rendelem akkor is kínába kellene visszaküldeni?Árban nyilván sokkal jobb mint az itthon kapható tabletek. Csak a minőségük kérdéses számomra.
-
bbronn
csendes tag
Sziasztok, van itt egy Teclast M40 Pro 2023 tablet. Igazából bontatlan állapotban adtam el, majd hívott a vevő, hogy beütötte a pin-t, de nem tud belépni, nem fogadja el. Gondoltam a Hard reset megoldja, de nem tudom behozni a menüt. Nyomom egyszerre a Power és a Volume - gombot, de nem jön be a menü. Mi lehet itt a probléma?
-
bazsimano
őstag
sziasztpl!
gyermekem kitolttotta magat a tabletjebol...hard resetnel valami kinai menu jon elo...
nem lehet angolt ratelepiteni?
-
AlexDaywalkr
tag
Sziasztok! Egy Teclast T20 tabletem van, Android 7.1.1. van rajta. Van rá mód, hogy újabb Androidot tegyek rá? Mindenképp úgy kellene, hogy az alkalmazások megmaradjanak, minden beállítással együtt. Hivatalos oldalon csak a 7.1.1-es firmware van fenn.
Kérem aki tud segítsen!
Alex -
bigyo108
aktív tag
válasz
haruspex #963 üzenetére
Üdv, néha OnePlus telók csinálnak ilyet.
ez lehet a megoldás:
Reboot to bootloader
Use the commands ( result was Okay for each command)
fastboot oem disable_dm_verity
fastboot oem enable_dm_verity
Reboot to Recovery
Flash your current firmware + modem
Reboot to systemkeress rá, nézz utána.
-
haruspex
aktív tag
Sziasztok!
HÁtha valaki olvassa még a fórumot. Rendeltem egy p30s tabletet, és lefrissítette magát, azóta Dm verify corruptionnal megáll a kezdőképernyőnél. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Dual os-es tabletre lenne szükségem.
Teclast vonalon melyik a leginkább ajánlott?
Esetleg akad itt valaki aki megválna a Teclast x98 pro-jától? -
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Alaplap hinas P80x nincs esetleg valakinek? -
kat
tag
Üdv mindenkinek..
A lányomnak van egy 8"-os teclastja, amit alig lehet tölteni, valószínü a töltőcsatlakozó engedett el..
Tudtok szervízt ajánlani?
Előre is köszi..
Üdv..
S. -
csongi
veterán
Sziasztok!
P40 Pro-hoz van valakinek Scatter-je?
Köszi! -
pzg
tag
Ezekben a Teclast tabletekben van ujjlenyomatolvasó? (Nem látom sehol a specekben.)
-
Dina86
újonc
Sziasztok!
Melyiket ajánljátok?
Teclast t30 vagy m18?
Jelenleg egy Alldocube x game van, 2 éves és szórakozik az akksi!
Melyik a strapabíróbb?
Melyik bírja jobban az állandó használatot? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Synology routerek
- Opel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kedvenc zene a mai napra
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- További aktív témák...
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest