Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazsimano
őstag
válasz
beach head
üzenetére
Pro van nalunk, 2 is. teljesen rendben van szerintem. Gyerekek hasznaljak szokásos jatekok...kis gyerekek 8-10 evesesek. eddig nem volt gond veluk, igaz sokat nem jatszanak de azért használják őket.
kaerája mint az osszes ilen kinai csoda nem a legjobb de elmegy. van egy ket jo teszt fent a hálón érdemes ránézni. -
bazsimano
őstag
sziasztpl!
gyermekem kitolttotta magat a tabletjebol...hard resetnel valami kinai menu jon elo...
nem lehet angolt ratelepiteni?
-
bazsimano
őstag
sziasztok! t40 pro vagy m40 pro lenne jobb valasztas?
probaltam keresni osszehasonlito oldalakat, de jo lenne velemenyt is hallani ezekrol...
koszonom elore is
-
bazsimano
őstag
-
bazsimano
őstag
Sziasztok!
ez az Teclast M40 Air 10.1 milyen? van valakinek tapasztalata? 8-10 eves gyrkpcnek lenne, semmi extra hasznaltra, kis jatek, leginkabb...arra gondoltam, hogy inkabb 8 gigas fele menne el a dolog...azt valsztanam...megeri? vagy? itthoni beszerzesnel a realme padot ajanlottak csak az 100 krul van...teclastnal nem tudom, hogy hol allna meg a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
szoval ismeros!