Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
"Mi alapján kötöttél? Milyen időtávon? Mi az exit stratégia? Megvolt a risk és money management?
"Nos ezeket a fogalmakat előbb előttem is tisztázni kellene, hogy mit takarnak.
Már csináltam egy programozott vételt és elkezdtem figyelni a mozgásokat is, rengeteg hullámot kilehet használni. Igazából nekem egybe kellene látni ezt a sok grafikont és akkor a csomópontokat fellehetne fedezni (azaz, mások stratégiáját kifigyelni) így gráf algoritmusokkal kilehetne számítani a legjobb pozíciókat vételekre és eladásokra. Első blikkre érzésem szerint jó pár stratégiást így kilehetne szűrni, persze a kemény maghoz komolyabb elemzés kell.Elhiszem, hogy elég jól lehet vele keresni, nekem nem a meggazdagodás a célom, hanem egy nyugodt családi ház
A munkámat meg szeretem, így ebből biztos nem fogom megszedni magam. De talán jobban kamatozik a pénzem majd mint bármelyik banknál, ez már elég. Persze figyelek tanulok okosodok. Az soha nem árt.Josh: Ez engem is érdekelne, mert jelenleg kezdetnek ha 1000 eur-t mernék kockáztatni, bár, ha nem kereskedek vele, akkor csak az árfolyam miatt kamatozik, megfontolandó

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- Futás, futópályák
- EAFC 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- 27% - Corsair RM850x 850W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
- Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD Vízhűtő!
- Sapphire Radeon RX7700 XT DDR6 Pure Videókártya - 12 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- JBL STAGE 2 9634
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"
A munkámat meg szeretem, így ebből biztos nem fogom megszedni magam. De talán jobban kamatozik a pénzem majd mint bármelyik banknál, ez már elég. Persze figyelek tanulok okosodok. Az soha nem árt.