Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaNyEe
aktív tag
most olvasom csak, hogy volt válasz, basszus nagyon el vagyok tájolva mostanság
Pont ezért kezdtem elprogramozni. A gép nem idegeskedik, csak higgadtan csinálja amit szabad neki. Mivel neked is működik az elképzelésed, gondolom elég szigorú és pontos szabályaid vannak ... az meg programozhatós
Számolj utána, hogy mekkora profitról kényszerültél lemondani a túl korai zárások miatt. Hosszútávon lehet megérné automatizálni, vagy nem fogsz túl korán zárni egy idő után, ha egyszer már ilyen jól belövöd a beszállóidNekem sajna most csak egy monitorom van, barátosném túl szépen kérte tőlem félév elején, hiányzik is nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest