Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
attiati #7952 üzenetére
Én nagyon hiszek a Teslában (de jelenlegi árakon kiszálltam a részvényekből), és hiszem hogy nagyon más mint a többi autógyártó. Sokkal inkább tech cégnek tartom, aki mellette autókat is gyárt. Az autógyártás Apple-je.
Teljesen máshogy működnek mint a többiek, akik rengeteg dolgot vesznek beszállítóktól, készen, sokkal több területet fednek le.
-értékesítési csatorna (nem kell kereskedéseket fenntartani/eltartani)
-teljes önvezetés >> robotaxi flotta
-saját akku gyártás/fejlesztés
-teljesen új szemlélet az autógyártásról
-saját biztosítás
-napelemes témák, powerwall, stb. - kb komplett energia rendszer háztartásnak, autóról oda-vissza töltés
-app store, utólagos fizetős tartalom
és akkor még nem beszéltünk az autógyártásról a forgalomban lévő konkrét autók közti, kézzel fogható különbségekről. Mind HW mind SW oldalról.Ha pedig ezek hosszútávon bejönnek/működnek, nyereséget termelnek, akkor a mostani árakon még nem is biztos, hogy annyira lufi/túlárazott a részvény.
Aztán lehet hogy én élek álomvilágban és hiszek túl sokat róluk
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest