Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Male
nagyúr
Igazából nem, nekem az MT5 egyből jobban bejött, közelebb áll hozzám (a csapatban is én erőltettem, hogy váltsunk amint értelmes brókernél is elérhető). A teszteredményei is sokkal pontosabbak (real tick lehetőség). Bár mostanában lecserélték ezt a részét, az kicsit zűrös elsőre, de alapvetően jó irányba mentek vele (pl korábbi optik listája, kattintásra visszatölthető, ami korábban csak macerásan ment)... csak még reflexből rossz fülre kattintok általában elsőre

Ami sokáig ellene szólt, hogy csak netting volt elérhető, de ez már egy ideje megváltozott, hedge-es számlát is tud, és a brókercégek is engedik ezt (van ahol eleve azt adnak, van ahol kérni kell). 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
 - Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Dacia topic
 - Ennyiért vehetjük meg az első vízhűtéses gaming mobilt az EU-ban
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
 - Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
 - Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest