Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmmm, 26e kicsit irreálisnak hat, mert tegnap vettem egy SU-600 -ast, elvileg megegyezik a tiéddel, csak annyiban tér el, hogy összteljesÍtménye amit felvesz 250W, ezt leosztva 2 felé, és számolva a meglepően csekéj melegedést, sztereo használatban 100W körül mozoghat csatornánként, ha jól számolom, 4 csatornán csak pedig 50...
Ebben egy STK IC végzi az erősÍtést, azt egy hőcső! hűtÍ, ez a szintén NEW CLASS A erősÍtő került a Pécsi vásárban papirok és minden nélkül 9e forintba... De ha esetleg tudsz egy SU-600 -ast a Pécsihez hasonló áron, akkor azt megvenném... -
hislah
aktív tag
Mondjuk a házimozierősítő közel sem hifi minőségű!
Na jó legyen!
22.000 HUF az ára! -
djkay
senior tag
én a házimozi erösitöm adtam ennyiért. sztem picit engedj mert igy még irni se mernek
-
Baboon
senior tag
Szia
Igen olvastam amit írtál
De vásárlásról sajnos legjobb esetben is 1 hónap múlva lehet szó addig meg kitudja mi lesz
Azért kapsz 1 up-ot mert jó kis bikábelezhető erősítő, meg amúgyis. -
hislah
aktív tag
1 up!
-
hislah
aktív tag
Ha 1 pár hangfallal használod, akkor 2x 55W!!!! a teljesítménye az erősítőnek!
Biztosan tisztában vagy vele, hogy 20W is megráz egy egész házat, ha valóban 20W! Nem pedig 1500W PMPO....
Hidd el nekem, hogy ezzel ! az 55W-al is széthajthatnád a jövendőbeli hangfaladat.
Jól gondold meg, mert ilyen áron ilyen minőséget nem kapsz! -
Baboon
senior tag
Most megnéztem hogy hát igen a te hangfaladhoz elég az az erősítő hisz a tiéd 100W zenei az meg 50W sinus a leírása szerint.
-
hislah
aktív tag
Jöjjenek, a további adatok!
4x27,5W ha minden igaz 8ohm-on.
Állapota, újszerű!!!! New Class A hangminőség!!! Ez már HI-FI!!!
A párjául kiválasztott !valóban! 100W-os Technics SB-CD120-as hangfallal akkorát szól mint egy ház, de halkan is hihetetlen dinamikusan muzsikál!
Ára: 26250 HUF körül. -
Baboon
senior tag
Ez elég lényegretörő volt csak a fontos infókat hagytad ki.
Ár?Kor?Képességek?Teljesítmény(zenei/RMS 4/8Ohm-on)
[Szerkesztve] -
guga
Közösségépítő
nnyi?
-
hislah
aktív tag
Technics SU- V300 2x Stereo (quadro) erősítőmet eladnám. New Class A - HI-FI hangminőség, kitűnő, újszerű állapotban!
Áttértem házimozira, így feleslegessé vált számomra.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest