Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Én nemrég nyomultam az ARGO szerón, és bár jó volt a társaság (ezzel együtt a hangulat), mégis ami nagyon zavart, hogy a voiceIP-n az ellen beszélgetésit is hallani. Ami nem lenne gond, ha csak 5v5 lenne, de mikor a 20 ember szinte egymás szavába vágva mondja a dolgokat, -ráadásul 2-3 embernél iszonyatosan súg, recseg, búg a hang- az elég kellemetlen. Tudom hogy létezik mute, de azt csak végső esetben használom, hiszen bárkitől jöhet hasznos infó. Meg mikor felléptem a szeróra valamilyen kiegészítéseket kezdett tölteni, és csak aztán jöhetett a móka (igaz az adminok nem tudták hogy milyen contents-ek lehettek ezek). De ez annyira nemzavart, hisz hama megvolt, csak szeretem tudni hogy éppen mi is jön le a szerórol a gépemre. Egyébként ha jól emléxem volt krit a szerón.
A lényeg, hogy a hangzavar miatt inkább átléptem az OGC-re (a kocsma ugye fullon
), és igaz negatív a visszhangja a szerónak a kicsik miatt, kellemesen csalódtam. Nem voltak okoskodó vékonyhangú vérpistikék, inkább a kocsmaszerű hangulat fogadott. Persze ott voltak a kis tizenévesek is, de érdekes módon nem hallatták a hangjukat feleslegesen. Sőt szinte semennyire. Respect.
Egyébként van jópár külföldi szeró (nem csaktf2-es, hanem dods is akár), ahol szintén hallani lehet az ellenség beszélgetéseit, de én egyszerűen nem értem, hogy mi értelme van. Zavaró tud lenni sok embernél (egymás szavába vágás stb), plussz néhányan elszólják a taktikát is..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple TV eladó
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest