- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Én nemrég nyomultam az ARGO szerón, és bár jó volt a társaság (ezzel együtt a hangulat), mégis ami nagyon zavart, hogy a voiceIP-n az ellen beszélgetésit is hallani. Ami nem lenne gond, ha csak 5v5 lenne, de mikor a 20 ember szinte egymás szavába vágva mondja a dolgokat, -ráadásul 2-3 embernél iszonyatosan súg, recseg, búg a hang- az elég kellemetlen. Tudom hogy létezik mute, de azt csak végső esetben használom, hiszen bárkitől jöhet hasznos infó. Meg mikor felléptem a szeróra valamilyen kiegészítéseket kezdett tölteni, és csak aztán jöhetett a móka (igaz az adminok nem tudták hogy milyen contents-ek lehettek ezek). De ez annyira nemzavart, hisz hama megvolt, csak szeretem tudni hogy éppen mi is jön le a szerórol a gépemre. Egyébként ha jól emléxem volt krit a szerón.
A lényeg, hogy a hangzavar miatt inkább átléptem az OGC-re (a kocsma ugye fullon
), és igaz negatív a visszhangja a szerónak a kicsik miatt, kellemesen csalódtam. Nem voltak okoskodó vékonyhangú vérpistikék, inkább a kocsmaszerű hangulat fogadott. Persze ott voltak a kis tizenévesek is, de érdekes módon nem hallatták a hangjukat feleslegesen. Sőt szinte semennyire. Respect.
Egyébként van jópár külföldi szeró (nem csaktf2-es, hanem dods is akár), ahol szintén hallani lehet az ellenség beszélgetéseit, de én egyszerűen nem értem, hogy mi értelme van. Zavaró tud lenni sok embernél (egymás szavába vágás stb), plussz néhányan elszólják a taktikát is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest