Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csana

senior tag

válasz KhyrOO #1596 üzenetére

Én nemrég nyomultam az ARGO szerón, és bár jó volt a társaság (ezzel együtt a hangulat), mégis ami nagyon zavart, hogy a voiceIP-n az ellen beszélgetésit is hallani. Ami nem lenne gond, ha csak 5v5 lenne, de mikor a 20 ember szinte egymás szavába vágva mondja a dolgokat, -ráadásul 2-3 embernél iszonyatosan súg, recseg, búg a hang- az elég kellemetlen. Tudom hogy létezik mute, de azt csak végső esetben használom, hiszen bárkitől jöhet hasznos infó. Meg mikor felléptem a szeróra valamilyen kiegészítéseket kezdett tölteni, és csak aztán jöhetett a móka (igaz az adminok nem tudták hogy milyen contents-ek lehettek ezek). De ez annyira nemzavart, hisz hama megvolt, csak szeretem tudni hogy éppen mi is jön le a szerórol a gépemre. Egyébként ha jól emléxem volt krit a szerón.

A lényeg, hogy a hangzavar miatt inkább átléptem az OGC-re (a kocsma ugye fullon :R ), és igaz negatív a visszhangja a szerónak a kicsik miatt, kellemesen csalódtam. Nem voltak okoskodó vékonyhangú vérpistikék, inkább a kocsmaszerű hangulat fogadott. Persze ott voltak a kis tizenévesek is, de érdekes módon nem hallatták a hangjukat feleslegesen. Sőt szinte semennyire. Respect.

Egyébként van jópár külföldi szeró (nem csaktf2-es, hanem dods is akár), ahol szintén hallani lehet az ellenség beszélgetéseit, de én egyszerűen nem értem, hogy mi értelme van. Zavaró tud lenni sok embernél (egymás szavába vágás stb), plussz néhányan elszólják a taktikát is..

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák