Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
vagy vágnak bele mandulát, vagy tesznek bele egy kis mandula-aromát. vagy mindkettő.
bobsys: ha visszaolvasol ''kicsit'', akkor én beírtam egy gyógytea-keveréket. nekem bevált, alvásproblémára is. valahol írtuk is ebben a topikban, hogy mely gyógynövények jók erre (komló, macskagyökér, meg még egy pár). de ha bemész egy herbáriába, ha nem 20-éves erősen festett az eladó, akkor tud neked javasolni hasznos dolgokat.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
HI!
:- )))
Ojjan reszre van kiteve a kas, ahol erdeigyumolcsok vannaktovvsegeben es meg viragoznka is:- ))) teremszetesen nem zarhato ki az egyeb adalak, de ne si akarjak, de isteni finom:- ))) /na eszt se magamtol vagyok ijje okso :- ))) mekkerdesztemen is:- )))/
udv
neduddki -
Pet_i
senior tag
válasz
Kephamos
üzenetére
Ezt találtam neked:
''Cukor helyett inkább méz!
A kristálycukor alternatívái lehetnek például:
az édesítőszerek. Ezek ugyan változatlan formában távoznak a szervezetből, de - mesterséges eredetüknél fogva - hosszú távon okozhatnak problémákat. Inkább cukorbetegeknek ajánlott.
a barnacukor. Élettani hatásai teljesen megegyeznek a kristálycukoréval, csupán annyi a különbség, hogy a barnacukor nem tisztított cukor, így minimális vegyi anyagot tartalmaz.
a méz. Természetes módon tartalmaz ásványi anyagokat, valamint vitaminokat, így fogyasztása egészséges. Inverz cukrot tartalmaz, ami gyorsabban lebomlik a szervezetben. Mindezek mellett számos gyógyító hatása ismert. '' -
ngabor2
nagyúr
válasz
Kephamos
üzenetére
ez az afrikai tea elég sok néven kering: afrikai vöröscserje, red bush, rooibus, vagy egyszerűen rooi. én is inkább ilyet iszok (épp most forráztam le egy karácsonyról megmaradt trüffelt belőle). az a jó benne, hogy lehet vele jókat ''kísérletezni''. most fogok kóstolót vinni egy saját keverésből, annak is rooi az alapja.
amúgy nyíregyen is van valahol teaház. hogy pontosan hol, azt nem tudom. szerintem érdemes ellátogatni.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest