Hirdetés
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
Akciósan 400 valamennyi, amúgy szerintem 600 körül vannak ezek a filteresek. Az egyik ahogy írtam gyógynövénytea alapú, a másik nem tudom, talán gyümölcstea alapú (nem jegyeztem meg). Viszont van fekete tea alapú chai, az szálas, nem filteres, DE... 100 g 900valahányért... na az tényleg nem drága, 50g szokott ennyibe fájni teásboltokban.
Egyébként akciós még a Müllerben gyümölcstea sokféle ízben (darabos, nem filteres és 200g !!) 600valamennyi Ft. Vettem egy rózsásat, hát kifejezetten finom íze van (még ha valamennyi aroma van is benne). Jó nagy zacskó, elég lesz pár teához, de lehet a héten még bespájzolok vagy kettőt.(#729) giigz
Régebben én is citrommal ittam a teát, de pont talán az Earl Grey az, ami nem igazán tűri a citromot a bergamot miatt, de ha ízlik, akkor idd így... viszont a chai-t nagyon ajánlom csak cukorral kipróbálni!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- World of Tanks - MMO
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest