Hirdetés
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- VR topik
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr:sz
tag
Szerintem az egyik legjobb ebben a témában a Mei Leaf videók. Rengeteg tudást lehet a videóik által begyűjteni. (rengeteg a saját tea kóstolás és ezáltal a saját portéka reklámja, de ugyanakkor rengeteg ismeretterjesztő videó is van. Legyen szó elkészítésről, vagy a teák feldolgozásának a menete stb.
-
kr:sz
tag
Irodába a leírásod alapján szerintem a Kamjove a legjobb választás. Jól tudod kontrolálni az időt, víz mennyiséget. Szerintem, ha minőségi puer/zöld stb teát fogyasztasz a hőmérséklet és az áztatási idő eléggé fontos. (legalábbis abban az esetben, ha érdekel az, hogy minden egyes leöntéssel, hogyan változik a teának a karaktere.) A nagy nyári melegben szerintem érdemes lehet a hidegáztatás is. Este beteszed a teafüvet a hűtőbe és másnap reggelre egészen finomat kiázik. (szerintem itt a zöld teákat tudod igazán élvezni)
-
Kb. az utolsó mondatod a lényeg. Úgy tűnik kicsit még mindig túl van misztifikálva ez a teázós dolog (a rizsfőzéshez hasonlóan
), de érdemes belegondolni, hogy olyan emberek milliói fogyasztanak teát napi szinten, akik a s*ggüket se törlik ki mindig és a nappal kelnek, fekszenek. Persze lehet mondani, hogy ezek a fess teásibrikek mennyivel kulturáltabbak, de szerintem csak túlbonyolítják az egészet, illetve gyakran kínszenvedés rendesen kipucolni őket.Az a Kamjove használhatónak tűnik (bár nem tudom, mitől "kungfu"), de ezek hiányában egy nagyobb, fedeles v. szűrős kancsó, illetve egy kisebb csésze, pohár, kedvenc ivóedény bőven elegendő, előbbiben ázik a tea a kívánt ideig, melyet aztán leöntesz pohárba. Ha elfogyott, akkor feltöltöd újra forró vízzel egészen addig, míg kívánod vagy el nem megy az ereje a teának, de fontos, hogy ne hagyd ázni a teát túl sokáig a kancsóban. A legjobb, ha csak annyi forró vízzel öntöd fel, amennyit azonnal ki tudsz tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de érdemes belegondolni, hogy olyan emberek milliói fogyasztanak teát napi szinten, akik a s*ggüket se törlik ki mindig és a nappal kelnek, fekszenek. Persze lehet mondani, hogy ezek a fess teásibrikek mennyivel kulturáltabbak, de szerintem csak túlbonyolítják az egészet, illetve gyakran kínszenvedés rendesen kipucolni őket.