Új hozzászólás Aktív témák
-
DolbyDigital
csendes tag
1 órája nagyjából, de nem tűnt túl meggyőzőnek egyébként. Én nem számítok semmire. November 11-én is próbáltam tőlük rendelni, akkor még utánvéttel. 9 nap elteltével felhívtam őket, és akkor törölték is, hogy nem tudják teljesíteni.
Itt csak azért is bosszantó, mert láttam, hogy múlt szerdán a boltokba érkeztek készletek. Igazából jobban jártam volna, ha törlöm a fenébe és megveszem bolti átvétellel, csak mire visszakapom a pénzemet is, addigra a boltból is szép elfogy az összes. Tényleg undorítóak.
-
mcnab
csendes tag
Én is 8 napja várok rájuk, annyi különbséggel, hogy én nem fizettem előre. Múlt hét csütörtökön felhívtam őket, valami olyasmit magyarázott a hölgy, hogy 2-6 nap alatt futják át a rendeléseket utána derül ki mikor lesz szállítás ha lesz. Ezek után semmi jóra nem számítok. Lehet futok egy kört a fogyasztó védőknél ez ügyben, mert ez több mint szemétség.
-
DolbyDigital
csendes tag
Ugyanaz volt nekem is. Múlthéten hétfőn rendeltem, semmi nem történt azóta. Nálam is képzeld el pont valami tévedés történt és be ragadt a rendelésem... Ennek ellenére nekem azt mondták, hogy van még központi készleten és hét vége felé fog érkezni... Nagyon kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Spórolós topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest