- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Utóbbi, azaz visszamegy 100-ra, miközben a menüben már 50 körül vagyok.
Megvolt a szerviz menüs történet, de nem segített. Ha egyedi a hiba, az legalább nektek és a potenciális vásárlóknak jó hír! Megvárom a következő szoftverfrissítést, aztán ha nem segít, akkor gariztatom.
-
kiralytom
aktív tag
Én ma újra elérhetőnek láttam.
Köszi az infót. Az biztatóan hangzik hogy a színek szépek és a 4k hdr is jól fest.
Tényleg örülnék ha sikerülne döntésre jutnom belépőszintű LG avagy TCL 50DP600.
Az előbbit sok éve használja a család több tagja is. Meg vagyok elégedve az én full belépő szintű full HD 32"-os kis tévémmel is. -
interstate76
addikt
Nekem a wifi elég gyors az összes youtube videóhoz, viszont néha eldobja a jelet. Utána, amikor ránézek a hálózati beállításokra, minden működik szépen, de 1-2 naponta oda kell kóvályogni a menüben. Elég béna.
Viszont a képet most sikerült úgy beállítani, hogy közel olyan színeket produkál, mint egy jobb fajta ips panellel szerelt tablet. Amit viszont a VA panelnek tudnia kellene, azt nem tudja: a sötét részeken kevésbé látszanak a részletek, mint ips-en (vagy max. ugyanannyira), szóval aki nagy kontrasztot keres, az drágább vonalon nézelődjön!
Ha lesz időm, összeszedem egy hsz-ben a tapasztalataimat és leírom azt is, milyen beállítások mellett tetszik legjobban a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged