Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Androidos fejegységek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Epson nyomtatók
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacs tamas
csendes tag
válasz
takacs tamas
üzenetére
"Beállítások/Rendszer/Speciális videó/Azonnali bekapcsolás - ha ezt aktiválod, gyorsabban kapcsol be." Köszi, ezt bekapcsolva, már normálisan vált a csatornák között is.....
-
viharhozo
addikt
válasz
takacs tamas
üzenetére
Telekom settoppal ugyanannyi ido a csatornavaltas, mint az elozo, buta plazman. A menuje eleg lassu.
-
tothjani81
senior tag
válasz
takacs tamas
üzenetére
Hát nekem 2 tcl is van x815 és c715 de egyik se lassú. Q7f et szedtem most le a falról oda jött c715 nagyon minimális eltérés van gyorsaságban közöttük
-
interstate76
addikt
válasz
takacs tamas
üzenetére
Ha set top boxon váltod a csatornát, akkor az szerintem nem a TV miatt lassú.
Nem, a T-Link az a hdmi cec TCL általi elnevezése.
-
interstate76
addikt
válasz
takacs tamas
üzenetére
Ha set-top-box van rákötve, akkor utóbbin váltod a csatornákat, nem?
A TV "okos" rendszere valóban lassú, de engem ez nem lépett meg. Ezer éve droidos mini pécéket használok a TV-k saját rendszerei helyett, és az 5-6 évvel ezelőtti, olcsó kínai kütyü is rugalmasabb volt, mint a legjobb mai okos TV rendszer.
Beállítások/Rendszer/Speciális videó/Azonnali bekapcsolás - ha ezt aktiválod, gyorsabban kapcsol be. Azt még nem tudom, hogy hátránya (pl. magasabb fogyasztás stand by üzemmódban) van-e.
T-Link funkciót próbáltad? Nálad működik?
(#1814) bajnokpityu Hát igen, mobil GPU fronton elég durva vas kell a 2.0-s hdmi-hez.
A TV képét illetően én csak a betekintési szögeken látom az olcsóságot, de azt youtube videók alapján tudtam, hogy ilyen lesz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
takacs tamas
üzenetére
nekem a képe is csalódás.. tipikus ócsó VA. tegnap elkezdtem gondolkodni azon, h megy vissza, nekem ennyit se ér. valamivel többért normális IPS LGk vannak, szememnek kellemesebb képpel. fekete nincs, de cserébe minden másban jobbak, amiket én láttam eddig.
ui: rájöttem, miért nincs hdmiről 4k 60Hz: mert hiába támogatja ezt a felbontás a laptopom, de a hdmije csak 1.4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor