- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacs tamas
csendes tag
válasz
takacs tamas #1816 üzenetére
"Beállítások/Rendszer/Speciális videó/Azonnali bekapcsolás - ha ezt aktiválod, gyorsabban kapcsol be." Köszi, ezt bekapcsolva, már normálisan vált a csatornák között is.....
-
viharhozo
addikt
válasz
Telekom settoppal ugyanannyi ido a csatornavaltas, mint az elozo, buta plazman. A menuje eleg lassu.
-
tothjani81
senior tag
válasz
takacs tamas #1820 üzenetére
Hát nekem 2 tcl is van x815 és c715 de egyik se lassú. Q7f et szedtem most le a falról oda jött c715 nagyon minimális eltérés van gyorsaságban közöttük
-
interstate76
addikt
válasz
Ha set top boxon váltod a csatornát, akkor az szerintem nem a TV miatt lassú.
Nem, a T-Link az a hdmi cec TCL általi elnevezése.
-
interstate76
addikt
válasz
takacs tamas #1813 üzenetére
Ha set-top-box van rákötve, akkor utóbbin váltod a csatornákat, nem?
A TV "okos" rendszere valóban lassú, de engem ez nem lépett meg. Ezer éve droidos mini pécéket használok a TV-k saját rendszerei helyett, és az 5-6 évvel ezelőtti, olcsó kínai kütyü is rugalmasabb volt, mint a legjobb mai okos TV rendszer.
Beállítások/Rendszer/Speciális videó/Azonnali bekapcsolás - ha ezt aktiválod, gyorsabban kapcsol be. Azt még nem tudom, hogy hátránya (pl. magasabb fogyasztás stand by üzemmódban) van-e.
T-Link funkciót próbáltad? Nálad működik?
(#1814) bajnokpityu Hát igen, mobil GPU fronton elég durva vas kell a 2.0-s hdmi-hez.
A TV képét illetően én csak a betekintési szögeken látom az olcsóságot, de azt youtube videók alapján tudtam, hogy ilyen lesz.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
takacs tamas #1813 üzenetére
nekem a képe is csalódás.. tipikus ócsó VA. tegnap elkezdtem gondolkodni azon, h megy vissza, nekem ennyit se ér. valamivel többért normális IPS LGk vannak, szememnek kellemesebb képpel. fekete nincs, de cserébe minden másban jobbak, amiket én láttam eddig.
ui: rájöttem, miért nincs hdmiről 4k 60Hz: mert hiába támogatja ezt a felbontás a laptopom, de a hdmije csak 1.4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged