Hirdetés
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Mindenképpen tegyél egy próbát, hogy teljesen üres pendrive-ot FAT32-re formázol és csak a firmware-t teszed fel.
A helyzeted érdekessége, hogy teljesen egyedi eset. Egyelőre sehol nem találok én sem ilyen esetről tapasztalatot. Se arról, hogy nem lehetne vissza frissíteni, sem arról hogy baj lenne a 4K120Hz-cel. vagy villogna a kép.Nagyon úgy tűnik, hogy valami hiba nálad van "Csak"
Mivel vinyóról frissítettél img módszerrel, nem vagyok benne biztos, hogy nem-e a frissítés közben történt valami, mert ugye a img-s frissítés, az a teljes tartalmat, akár több részt is, pl bootloader és egy tárhelyeket is felül írhat. Így elképzelhető hogy eközben nem sikerült a rendes kommunikáció a HDD-vel.....Ami viszont szinte biztos, hogy csak img módszerrel fogsz tudni downgrade-lni. Vagy ugye még lehetne a számítógépről Flash-selös módszer, de nem tudom, hogy az TV-re van-e.... (androidos tv box-ok esetén működik)
Ugye az img-s módszer képes, ujra osztani a particiókat. nah ha ez megváltozott az új béta szoftver miatt, akkor valójában nem az a baja, hogy régebbi, amit most akarsz feltenni, hanem hogy más az adatkiosztás és ezt ismeri fel.Azt amúgy továbbra sem értem, hogy ha csak egy hdmi1.4 kábeled volt, akkor miért nem a kábelt cserélted először és csak az után próbálkoztál a béta firmware-rel. Arról már itt is többet értekeztünk, hogy a hdmi 2.1 nagyon kényes dolog, még a dedikált hdmi2.1-es kábellel és eszközökkel sem mindig megy probléma nélkül a 120Hz. Akkor miért menne hdmi1.4-es kábelle....
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor