Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Dv: "További előnye, hogy a metaadatok nem csak a film elején, egyszer, de akár minden képkockával együtt is továbbíthatóak, azaz minden pillanathoz, jelenethez egyedi (dinamikus) beállítások is rendelhetőek. Így biztosak lehetünk benne, hogy egy éjszakai jelenet is a mi tévénken legoptimálisabban fog megjelenni (mert az adott képsorok színei is hozzá lesznek igazítva a TV technológiájához), nem csak egy kezdeti (statikus) beállítás alkalmazható, amely azután az egész film alatt érvényben marad."
-
belashx
senior tag
Nekem is ilywn gondom volt Dolby Vision tartalmaknál anno. Ha nálad is ez a szitu, akkor DV film lejátszása közben tedd át a másik módba. (DV Fényes/Sötét) Fogalmam sincs, most melyikben van nálam, mert 1 éve nem taperoltam. :)
Van ezen kívül is beállítás, de az a környezet alapján állítja a tv fényerejét. Azokkal kezdtem(még szerviz menüben is kikapcsoltam az erre vontakozó cuccot), de nálam a fenti dologtól lett jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest