Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Hiába a TCL/Hisense jobb üzletpolitika, azért Ők is figyelnek arra, hogy X összegért ne adjanak már-már "tökéletes" LCD-t
pedig képesek lennének rá.
Amúgy van itt egy még részletezőbb teszt [link] amihez már végképp gyanús, hogy kell a translate
, de egész jól érhetővé teszi. Teszt alapján ha már mini-LED, akkor nem értem miért utalnak a bloomingra.......azt gondoltam volna, hogy ~1000 LD-nél ilyen már nem lehetséges (meg a mozgásmegjelenítést is emlegetik), de mindent összegezve a jelenlegi piacot tekintve ha nem lenne egy samu Q70R TV-m, akkor nagy valószínűséggel az LCD-kre jellemző kompromisszummal ezt a TV-t venném (~4.5m a nézési távolságom, így azért fél szemmel nézegetem a 75" vagy felette levő opciókat, de val marad a mostani 65"
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Bittorrent topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- UHD filmek lejátszása
- Újabb koronát kapott a Gigabyte alaplapja
- További aktív témák...
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pedig képesek lennének rá.
, de egész jól érhetővé teszi. Teszt alapján ha már mini-LED, akkor nem értem miért utalnak a bloomingra.......azt gondoltam volna, hogy ~1000 LD-nél ilyen már nem lehetséges (meg a mozgásmegjelenítést is emlegetik), de mindent összegezve a jelenlegi piacot tekintve ha nem lenne egy samu Q70R TV-m, akkor nagy valószínűséggel az LCD-kre jellemző kompromisszummal ezt a TV-t venném (~4.5m a nézési távolságom, így azért fél szemmel nézegetem a 75" vagy felette levő opciókat, de val marad a mostani 65"
Vhiktor