-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
belashx
üzenetére
Remélem még mehet egy kicsit az off.
Nekem két fajta használati módszerem volt az ugoos am6 Plus box-on:
1. Kodi alapú:
o Android + Kodi (matrix) + Seren addon / The Oath addon + Opensubtitle addon + Trakt + RealDebrid előfizetés => feliratos filmekhez. (Seren addon volt a "tartalék"/ The Oath addon volt a fő)
o Elementum kodi addon a gyerekeknek szinkronos tartalom miatt ahhoz a bizonyos magyar "információtároló" oldalhoz
o A box-ra volt kötve egy külső USB-s vinyó és annak a tartalmát is Kodival játszottam le.2. Android alapú:
o Android + Cinema HD v2 app (Troypoint oldalról) + VLC / ViMu / Nova Video Player médialejátszó + RealDebrid előfizetés => feliratos filmekhez ( a három lejátszót próbálgattam, de nem emlékszem, hogy melyik vált be igazán talán a Nova player vagy a ViMu)
o SmartTube Next
o Flud client app => ha annak a bizonyos magyar "információtároló" oldalnak a tartalmát le szerettem volna tölteni
o TorrServ app + VLC / ViMu / Nova Video Player médialejátszó => ha az előző pontban szereplő fájl tartalmát nem letölteni szerettem volna, hanem egyből megnézni...Mindegyik módszerrel, megfelelően váltott a TV a videónak megfelelő felbontásra és frekvenciára bele értve a 4k HDR és 4k DV tartalmakat az AVR pedig felismerte a különböző TrueHD, Dolby, Atmos, DTS-HD hangsávokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN990FTXZU) 191CM 8K 240HZ NEO QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90D) 190CM 4K NEO Q-LED SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung UE50AU7022KXXH 50 Crystal UHD 4K Smart TV, kifogástalan állapot
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Samsung A17 mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor