Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackeventer
csendes tag
válasz
szabochris
üzenetére
Szia én 10 napja használok egy 55" c6k modelt és mielőtt Vhiktor a színkalibrálásokat ki adta volna nagyon sok időt töltöttem, hogy tudjam ki hozni a maxot és sikerült így is kimaxolni ami már nekem nagyon tetszett, DE a kalibrálás után sokkal szebbek lettek a színek.
Az sdr tartalmak borzasztóan szépek lettek.
A legelső fél órában észre vettem, hogy a szemeimnek kellemes a kép amit nézek nincs fölösleges hunyorítás, szemfáradtság. Azt hiszem erre mondják, hogy természetes színek.
Én csak is kizárólag sötét szobában használom.
Tökéletes tv-t sikerült ki hozni 133 ezer forintból + a nettó 14 eurós kalibráló csomag.
A plusz két év extra garancia vissza jelzést is megkaptam rá nemrég.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
szabochris
üzenetére
Szerintem megéri, de ez felhasználói szokás függő.
Miket néznél rajta és milyen arányban? TV adás, egyéb SDR tartalom, YouTube, HDR/DV film, játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor