- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bbubby00 #36011 üzenetére
Ha jól látom az edge LED volt, így jobb választás. Illetve ha minden igaz szintén VA paneles. Nem tudom a betekintési szöge milyen volt, de e tekintetben a C655 nem túl jó. Bár ez sem feltétlen számít mindenkinél.
Én erre a felhasználásra inkább C805 -öt választanám, ha belefér a büdzsébe. Akkora ugrás lesz, hogy nem fogod sajnálni a plusz pénzt.
TV műsornál túl nagy jelentősége nem lesz a két TV közötti különbségnek. Nem mondom, hogy nem lesz, de nem is óriási. Viszont máshol, anyagtól függően jól észrevehető.
Szerk.:
Illetve TCL -nél szerintem ajánlott az online vásárlás. Ha valamilyen szoftveres, vagy más egyéb anomália, probléma van, akkor egyszerűbb az elállás.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG (QE75QN800B) 190CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55Q67D) 140CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- JBL Xtreme 4 akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest