Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
veterán
Ebből a Szamszungból nincs valami jobb kijelzős? Mondjuk IPS-el? Nézegetem a VA panelos moncsókat, de nem tetszik amit látok. Képaránya pedig tök jó lenne, és a felbontása is megfelelő.
-
ggbuffon1897
őstag
Nalam lekopogom 7eve van oled. Az elso b8amat ocsemek megvettek, az mar 7 ev korul jar semmi baja. Nekem a bx is mar lassan 5 eves, van h asszony non stop jaratta a hatterben tvkent stb. ezen sincs semmi. Szval ez a beeges tema sztem mar vihar egy pohar vizben, legalabbis tvknel, meg ha esszel be van allitva az oled fenyero stb.
Monitoroknal jo kerdes. Biztos nem azzal allnek neki vmi exceles munkakornek, vagy mondjuk programozasi melonak. De sztem ott is elhanyagolhato a kockazat, de hozzateszem nem tudom ott milyen elektronikat hasznalnak.
-
Elmör
őstag
válasz
Komplikato
üzenetére
A miniled jó dolog, láttam a monitorokat és tv-ket, tényleg előre lépés, de végül nem bántam meg, hogy oled tv-t vettem inkább. Akinek sima tv adásra kell tv és nem úgy, ahogy nekem, hogy csak 1-1 film vagy játék ideje alatt van bekapcsolva, annak a miniled jobb választás a beégési para miatt is, bármennyire is tudták már csökkenteni ennek a veszélyét vagy mondjuk úgy aki amúgy sem cserélné le 10 évig, mert a régebbi lcd tv-nk is elment ennyit simán hiba nélkül, pedig az háttérzajnak volt használva nagyon sokszor, szinte 0-24-ben ment.
-
tibaimp
nagyúr
Lassan jönnek az 5000-es Super RTX-ek kicsit megkavarják az állóvizet. Úgy olvastam valahol, hogy a 5080Suoer 24GB RAM-mal, a 5070Super 16GB, a 5070TiS meg 18GB.
-
dqdb
nagyúr
válasz
Komplikato
üzenetére
Az ATK-s egérből ezeken a képeken nem néz ki annyira jól a piros meg a lila, mint a promó képeken.
Én azt mondanám, hogy a cikkben szereplő képek eléggé jól visszaadják ezt a két színt vagy legalábbis az érzetet, de ... ezek fényes, fémszerű bevonattal rendelkező egerek, minden a megvilágításon, a fényviszonyokon múlik, hogy pontosan milyen árnyalatot látsz. Próbálkoztam pár hónapja egy ideig, mire ennyit sikerült kihozni belőle. A piros tényleg így néz ki bizonyos fényviszonyok mellett, de akkor, abban a pillanatban a valóságban másképpen nézett ki.A matt fekete és fehér ilyen téren biztos, az nem csillog, nem függ a környezettől, az mindig matt fekete és fehér.
-
Komplikato
veterán
Nem az itteni ajánlóból szedve, de rácsodálkoztam, hogy a MiniLed betört a 24-25"/1080p "gamer" monitorok sorába, persze az embernek vannak fenntartásai egy olcsó kínai (pl. TCL) márka irányába, de a sima fastIPS monitorokat kontraszt és képminőség terén agyonveri fél kézzel.
Az ATK-s egérből ezeken a képeken nem néz ki annyira jól a piros meg a lila, mint a promó képeken. Az itteni fotó alapján előbb venném a fekete/fehér verziót az X1-ből. Viszont az egér topikban olvasottak alapján élőben jobban néznek ki, mint a gyártói képeken. Lehet élőben kéne megnézni valahol?
-
ggbuffon1897
őstag
Nekem a nappali sarkaba kerult az asztali gep, kb 2 meterre az 55os oledtol, szval ha nagyon akarnam atdugnam arra (maskerdes h a feleves gyerek mellett akinek ott a jatszotere, eleg ritkan megy), vagy bevinnem a haloban levo oledre rakotni.
Es azert 55on (vagy nagyobb meretben) meg mindig jobban adja barmilyen jatek, ha oled ha nem oled.
Ugyh ez illetve ezeknek az oled monitoroknak az arai segitenek megovni a csaladi kasszat ettol a hulyesegemtol
(itt legalabbis probalok racionalis lenni) na meg 350 / 400k ertuk? Vicc. Tudom h van 27be is de ilyen meretu ips elott ulok, csak a panel miatt ragorni parszazezret nem bejovos deal. -
Elmör
őstag
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
A TV-s dolog is úgy kezdődött, hogy a korábbi milliós árak után amikor végre felére csökkent, akkor tavaly megléptem végre egy Oledre a cserét, 65"-ban azt mondom úgy már megérte, de ahogy írod, a monitor mégiscsak kisebb, ott a lélektani határ nálam kb az amit vettem 3 éve 200-ért, jó lenne odáig lemenne az ára, mert kisebbet nem szeretnék, mondjuk feltétlenül nagyobbat sem, ez pont elfér. 32", messzebb se tudnék annyira ülni, hogy a jóval nagyobbak megérjék.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Nekem oled-es a laptopom, de egy ips monitorhoz van kötve és a fedele lecsukva mér vagy 3 éve.
-
Elmör
őstag
Végre picit elkezdtek esni a monitor árak, de most már inkább az Oled szekcióból választanék, na ja, majd egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Epson nyomtatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Újszerű állapotú HP Elitebook 850 G8 (11.gen Core I5 16Gb 512Gb) laptopom eladó!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Mint az ÚJ bivaly erős MAGYAR HP Zbook Fury G8 (Core I7 11850H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptop eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4346, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tuti nem égett be.