- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon #34146 üzenetére
Igen emlékszem, viszont egy rakat hozzászólásban, külföldi fórumokon is az X2-t preferálták. (X1-et meg már nem is nagyon kapott senki, aki akkoriban vette, mint én)
A médialejátszó meg olyan dolog, hogy kicsit a vakszerencsének érzem, hogy az én problémámat megoldotta. Hiszen ha csak simán elindítom, akkor azzal is akad, ahogy a Homatics esetében is volt. Tehát a TV működése a médialejátszóval felturbózva sem optimális, ha úgy nézzük.Az én TV-m valami speciális eset lehet, nagyon kedveli ezeket az oda-vissza dolgokat. A lejátszónál a forrásváltást, anno meg az egyik akadós sorozatnál a video leállít-újra elindít dolgot.
Amúgy meg ez a média lejátszó is egy olyan dolog, hogy húú meg haa meg kell a TV-hez, de azt is milyen már? Megveszed és ahhoz, hogy minden oké legyen és teljes körű felhasználást kapj, el kell kezdeni mókolni vele, CE telepítés, .dtb fájlok keresgélése, stb.. Hogy utána meg jöjjön egy ATV14 frissítés és szétcsesszen mindent. Olvastam a topikjában, hogy Te is szenvedsz vele és félre is hajítottad és a Firesticket használod, mert zsákutca egyelőre a CE dolog abban a formában. Újabb mókolás hegyek fogják megoldani.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz
mikrofon #34146 üzenetére
De egyébként nem teljesen értem.
Egyik hozzászólásban az van, hogy egy média lejátszóval tuti klappol minden, másikban az, hogy azzal sem oldja meg.
Illetve milyen média lejátszót értünk ezalatt? Ár, típus, tudás...
Mert ha van egy nem földtől elrugaszkodott árú (arányában) média lejátszó, amivel mondjuk ezek megoldódnak, akkor nem is gondolkodok tovább, hogy visszaküldjem-e, hanem lehet hogy már inkább rendelem a média lejátszót...
De számomra ez nem tiszta, mert vegyes itt is a felhozatal, nagyon örülnék ha tisztulna a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged