Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikrofon

veterán

válasz TheMartin03 #34148 üzenetére

Lejátszóból jó választás streamingre a Firestick 4k Max gen2.
    Offline tartalomra a legjobb választás az ugoos am6b + CE-cpm.
    Ha a kettő egyben fontos akkor két héttel ezelőttig a DuneHD Homatics-ot ajánlottam volna ATV12+CE-cpm-mel.
    De most már nem teszem, mert olyat tett a Homatics gyártó, hogy mindenkinek kiküldött egy kötelező frissítést egy alpha állapotu ATV14 FW-re és a készülékek egy jelentős része le is frissült. Ez annyira hibás hogy az előtt tökéletes box-omat kalapács alá kívánom... És nem csak én... Tényleg használhatatlan, nem csak kis hibája van vagy valamilyen funkció romlott, hanem nem játssza le a nagyon filmeket.... Jah és nem lehet visszaállni.... Úgyhogy marad a sz@r ki tudja meddig....

De nem sírom és hisztizem teli egyik topikot sem, hogy sz@r, mert akinek nem frissült, vagy újat vesz annak továbbra is a legjobb választás ...
    Egyszerűen le vontam a következtetést..
    Így most csak a Firestick 4k Max gen2-t használom offline tartalomra is. Erre nem az igazi de megbirkózik vele... Viszont mindenképpen javasolt előtte a megfelelő topikokban körbekérdezni, hogy tudd melyik miben kompromisszumos és ez alapján elégedett legyél a választásoddal.

Új hozzászólás Aktív témák