- OLED TV topic
- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
Valószínűleg az lehetett, hogy Stalkereztem és ott ugye HDR van nekem bekapcsolva a képmód az játék. Vissza váltottam simán a tv-re a home gombbal és úgy maradt minden. DV jelet nem kap (legalábbis Netflixnél tuti nem) ennyi a hátránya, de engedi kiválasztani a játék módot a képmódok között a tévé rendszerén. Nem DV játékmódot, hanem a "sima" játékmódot, amit ugye csak akkor hoz elő a tv ha játszol, alapból nem tudod kiválasztani. Így viszont nem akad egyáltalán semmi legalábbis amik eddig akadtak azok most tök simán mennek. Ez egy tök jó vészmegoldás addig ameddig ezt az egészet nem javítják. Már ha fogják egyáltalán. Márpedig innen is látszik, hogy teljes mértékben szoftveres a dolog mert a tv megtudja jeleníteni akadálymentesen a dolgokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Path of Exile 2
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 43PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- SAMSUNG (QE75QN95BAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900ATXXN) 190CM 8K NEO Q-LED ! AKCIÓ!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest