- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
freeland0806 #33831 üzenetére
Szerintem ez az akadás, persze én nem láttam a kifogásolt részletet, a recegés függhet a képtartalomtól és a kamera mozgás, a svenk sebességétől is. Az én egyik LG tv-men, tv müsor nézésekor döcögött, recegett a kép, de csak akkor ha a szereplővel svenkelt a kamera, lassan kísérte egy függőleges osztású háttér előtt, ami egy kerítésre hasonlított. Aztán elment az ürge, és minden ok lett a folytatásban. Vagy ott van a csíkos, kiskockás zakó, ami rezeg foltokban, de csak bizonyos képkivágás esetén, közelebbi, vagy távolabbi kép az ürgéről. Vagy zakó cserével, vagy egy kis eléletlenítéssel / ma ezt mozgás javításnak hívjuk/ lehetett orvosolni. Az akkori időkben Secam kockás ruhának hívtuk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #33831 üzenetére
Mert ennek ehhez semmi köze nincs. Általában a különbségek más márkákhoz ( illetve hardver/szoftver -hez) képest pont akkor van, ha különböző javításokat használsz.
Kivéve az OLED, amin kevésbé jó az alacsonyabb fps.
Hasonló adottságú TV -k esetében pont ugyanúgy fog kinézni az alap, normál dadogás. Ami filmeknél megszokott. Nyilván egy rosszabb minőségű megjelenítőnél az is jobban fog zavarni.
Szerk.:
Itt ami nem világos valószínű néhány embernek, amit te is írtál. Nem állandó dadogásról van szó, hanem arról, hogy időnként beakad. Miközben más TV -n meg normálisan működik, és nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Futás, futópályák
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Interactive Brokers társalgó
- Kés topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest