- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
freeland0806 #33831 üzenetére
Szerintem ez az akadás, persze én nem láttam a kifogásolt részletet, a recegés függhet a képtartalomtól és a kamera mozgás, a svenk sebességétől is. Az én egyik LG tv-men, tv müsor nézésekor döcögött, recegett a kép, de csak akkor ha a szereplővel svenkelt a kamera, lassan kísérte egy függőleges osztású háttér előtt, ami egy kerítésre hasonlított. Aztán elment az ürge, és minden ok lett a folytatásban. Vagy ott van a csíkos, kiskockás zakó, ami rezeg foltokban, de csak bizonyos képkivágás esetén, közelebbi, vagy távolabbi kép az ürgéről. Vagy zakó cserével, vagy egy kis eléletlenítéssel / ma ezt mozgás javításnak hívjuk/ lehetett orvosolni. Az akkori időkben Secam kockás ruhának hívtuk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
freeland0806 #33831 üzenetére
Mert ennek ehhez semmi köze nincs. Általában a különbségek más márkákhoz ( illetve hardver/szoftver -hez) képest pont akkor van, ha különböző javításokat használsz.
Kivéve az OLED, amin kevésbé jó az alacsonyabb fps.
Hasonló adottságú TV -k esetében pont ugyanúgy fog kinézni az alap, normál dadogás. Ami filmeknél megszokott. Nyilván egy rosszabb minőségű megjelenítőnél az is jobban fog zavarni.
Szerk.:
Itt ami nem világos valószínű néhány embernek, amit te is írtál. Nem állandó dadogásról van szó, hanem arról, hogy időnként beakad. Miközben más TV -n meg normálisan működik, és nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged