Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
Néhány hozzászólással előtted, de mar ezelott tobbszor is, leirtam, hogy ennek az akadásnak semmi koze a 24 fps stutterhez ami normális jelenseg. Ez egy framedrop jellegu, kepkockakihagyashoz hasonlo, rohadt idegesito szarsag. Nezed a filmet bekesen erre elkezd akadni a jelenet es elbassza az elmenyed. Utana mar minel tobbszor elofordul, annál idegesitobb. Mondanam hogy tartalomfuggo mert neha ugy tunik, de ki lehet keresni, kozzetettem itt a megosztott könyvtáramat amibe tobb mintat is betettem, amelyek nalam akadtak es van benne sima hdr, illetve sdr tartalom is, illetve masok altal linkelt mintakat is beletettem. Sztem inkabb jelenetfuggo. Szinte kizarolag a sotet es/vagy lassu mozgasoknal jelentkezik, a kepernyo egy kis területén. Pl karakter arcanal, egy apro objektum mozgasanal, athaladasanal. Sotetebb jeleneteknel fokozottabb. Soha nem lattam hasonlot egy tvn sem, elotte egy sima lg va paneles tvm volt, mindent lejatszott ilyen hibak nélkül.
Streamingen is jelentkezik, sokan panaszkodtak ra, alapvetoen nrm vagyok streaminges de nemregiben amazon prime-ot hasznaltam es a FOE c.film irdatlanul akadt vegig. Tehat nem az van h jajj csunya ncore-os releasek miatt van a dolog.
A mai napig senki nem jott ra h ezt mi okozza, a TCL meg leszarja az egeszet.
Dv jatek mod az egyetlen talan ahol nem jelentkezik, ez valszeg azert van mert ott bekapcsol a VRR. De nem dv jatek modban szeretnem hasznalni a fire sticket, nem beszelve arrol h azt nem filmnézéshez talaltak ki, teljesen elallitja a szineket, meg mindent.
-
ρσгτσ
addikt
Ez tökre megállná a helyét, ha mondjuk ezek a jelenetek más TV -n is így működnének. Én saját magam is tapasztaltam azt, hogy DV módok között váltva, azonos beállítások mellett teljesen más a helyzet. HDR -nél szintén, ha nem DV a tartalom. Arról nem beszélve, hogy nálam például van itthon Samsung és LG is, mindegyiken vaj simán megy.
De nekem például ezt megoldotta a 412. Tehát a TCL is tudná jobban csinálni. Mindenkinél.
Szerk.:
Mielőtt valaki leírja tudom, hogy Samsung -on max. HDR10+ van. Ez ettől független.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged