Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon #33204 üzenetére
"Érdekes az is, hogy miből vonod le ezt a következtetést..."
Khm... talán abból, hogy írtál egy hisztis litániát meg tipikus így, tipikus úgy dumát, miközben odáig nem jutottál, hogy átgondold, hogy amibe belekötöttél, azokat egyáltalán nem mondtam, sőt van aminek pont az ellenkezőjét állítotam?
Vagy onnan, hogyha bárki egynél többször beírja ide, hogy hiba van, akkor felemlegeted, hogy minek irkálnak ide ezek az emberek állandóan?De mindegy is, haladjunk tovább... kiszálltam ebből a vonalából a beszélgetésnek, semmiben nem viszi előrébb a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Autós kamerák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest