Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
zsolt501 #31553 üzenetére
Értem, köszi! Akkor ezek szerint ez a pillanatnyi jelvesztés a kábel minősége alapján elképzelhető.
Tudnál ajánlani esetleg minőségi 2.1 kábelt ilyen hosszban?
Ja... Egy másik dolog. Nem tudom bevezetékelni a kábelcsatornába a kábelt mert ahhoz úgy 30 méter kellene és új kábelcsatorna. Úgyhogy az van, hogy amíg játszunk, addig kábel bedug, szobán átvezet és utána kábel kihúz, elrak. Heti 2-3 alkalommal 1 órányi játékra ennyi belefér.Viszont nem akarom a TV HDMI csatlakozójába állandóan dugdosni a kábelt, nehogy a Csáti egyszer megsérüljön. Ezért akarok állandóan rácsatlakozhatva egy fél méteres Apa-Anya HDMI 2.1 hosszabbítót. A fél méter nem sok. Abból okés lesz egy átlagosabb kábel is, vagy valami hipiszupi kell belőle szintén?
Ilyet néztem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest