Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
zsolt501
üzenetére
Értem, köszi! Akkor ezek szerint ez a pillanatnyi jelvesztés a kábel minősége alapján elképzelhető.
Tudnál ajánlani esetleg minőségi 2.1 kábelt ilyen hosszban?
Ja... Egy másik dolog. Nem tudom bevezetékelni a kábelcsatornába a kábelt mert ahhoz úgy 30 méter kellene és új kábelcsatorna. Úgyhogy az van, hogy amíg játszunk, addig kábel bedug, szobán átvezet és utána kábel kihúz, elrak. Heti 2-3 alkalommal 1 órányi játékra ennyi belefér.Viszont nem akarom a TV HDMI csatlakozójába állandóan dugdosni a kábelt, nehogy a Csáti egyszer megsérüljön. Ezért akarok állandóan rácsatlakozhatva egy fél méteres Apa-Anya HDMI 2.1 hosszabbítót. A fél méter nem sok. Abból okés lesz egy átlagosabb kábel is, vagy valami hipiszupi kell belőle szintén?
Ilyet néztem: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor