- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
aktív tag
válasz
Cartmenn #29950 üzenetére
Aki megteheti azt, hogy mint a kocsiját, a tv-jét is 3 évente cseréli, akkor igen, oled. Én nehezen kaparom össze a rávalót, az idén nem is lesz meg, ezért hosszabb távra gondolok. Nem láttam még 855-öt, de a 845-nek is igen jó képe van. Ha feltételezem, hogy ettől lényegesen jobb a 855, akkor én feltétel nélkül helyezném az oleddel egy dobogóra.
Hogy miért? Azért, mert volt szerencsém beégett oledet látni, azért mert volt szerencsém sárgult oledet látni, és azért, mert kérdésemre hozzáértő emberek azt mondták, hogy ok-ok, javult de nincs kiküszübülve a probléma.
Ha csak a feketét nézzük, a mini led nekem tökéletesen megfelel. Ritkán nézek homogén fekete képet, ahol valóban az oled a nyerő. Azért a 855 2304 local dimming zónája nekem már elég feketét csinál. A qdot miatt a színhelyesség, ami nagyon számít nálam szintén közelít az oled-hez.
Összegezve: ha nem három, hanem tíz évben gondolkodom (pénz!!), akkor a fenti megfontolás miatt simán a 855 a nyerő nálam. A tartósságot nem ismerem egyiknél sem.
Szigorúan magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Végleg lenyomta a tévét a streaming az USA-ban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest