- Monitor hiba topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Nem tudom miben különbözik. Nem teszt verzió. Tegnap feldobta értesítésben a Tekegram és beraktam ide. Amúgy szerintem v101-től felfelé már egész jó fw-k vannak. No persze a V121-en is megvan az a hiba ( ezt valahogy nem tudják megszüntetni), hogy DV lejátszás után nem az utoljára használt mozi képmódra vált vissza hanem dinamikus képmódra. Amit még észrevettem a V121-en meg az előző jópár fw-n is, hogy az 50 Hz-es anyagoknál nagyon jelentkezik a szappanoperás hatás! Ez a mozgásjavítás tényleg már csak maximum 2-es álláson jó de lehet inkább 1-es. Vagy kikapcsolva. Ezt a Samsungom valahogy jobban csinálta.
nicu71
Valószínűleg ez szerintem. Bár nem vagyok biztos benne de nem teszt firmware és ota frissítés. Csak majd kb 1 hónap múlva jön tévére automatikusan szerintem a V098-ból kiindulva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Monitor hiba topik
- Mobil flották
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest