Legfrissebb anyagok
- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
PROHARDVER! témák
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
lajosx #26393 üzenetére
Nálam az volt, hogy a 028-nál ha a csat. listnál kapcsolgattam a csatornákat a távval egymás után, hiába álltam meg egy csat.-nál elment a hang és csak 5 perc várakozás, majd kikapcs. után jött vissza. Felhívtam egy budapesti szervízt és azt mondták, hogy ez egy nehezen tettenérhető hiba, de szinte biztos, hogy szofver, mert a csat váltáskor elnémítja a hangot, hogy ne csattogjon, aztán ez beakad, lefagy....ezért megy el a hang. Itt a fórumon olvastam a Telegrammos fw-ekről és rátettem a 062-t, majd a 098-at. Azóta a hang jó, a kép lett vacakabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest