- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- RAM topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
mikrofon #25813 üzenetére
Igen, ezt szeretném csinálni, de bevallom, nem tudom, hogy hogyn tudok rátalálni a firmvare-ra. Nekem jelenleg ez a Telegram kicsit kínai, mint a TV, pedig, ahogy írtátok orosz.
Beütöttem a fórum keresőbe, de csak egymást jól értő szakik beszélgetését találtam: "ezt szedtem le a telegramról, nem adja a kódot, a fórumon mondták stb."
Erről a Telegrammról csak itt hallottam a fórumon.Addig jutottam, hogy egy üzenet küldő platform, de akkor mi köze a firmverekhez?
Odáig jutottam, hogy megnyitom a telegram oldalt és előjön egy QR ábra, közepén egy ikonnal. Aztán alul ad egy lehetőséget a mobilszámos belépésre. Beütöm, kér egy jelszót, de az sosem ok. A mobilszámra, amit megadtam a desktop app-ban , sms-ben küld egy számot, beütöm, next és semmi. A mobil app-ban ismét kéri a számomat és hozzáférést a híváslistához, és engedélyezést a hívások fogadásához. Hosszúmküzdelem után most úgy állok, hogy üdvözölt a Telegramban egy kiscsirke. Aztán, hogy ebből hogy lesz tcl firmvare lövésem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest