- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
s:zozo
aktív tag
válasz
Vhiktor #25490 üzenetére
Hol találom a hivatalos oldalon a TCL tv-k letölthető firmware-ket?
Akárhogy keresem csak kézikönyvek vannak.
Az Amerikai támogatási oldalon Roku rendszerű tcl tv-k vannak.
Több mint egy éve van meg a TV-m és azóta, (nem rendszeresen) figyelemmel kisérem a fórumot és itt sem láttam még hivatalos oldalra mutató linket csak telegramost.
Most akkor a telegramos csatornán van egy hivatalos tcl support?
Elsőre online frissített a tv és talán másodjára jött egy ami után fagyott a tv és akadt.
Most a telegramos V8-T615T03-LF1V592 van fent és ezzel elégedett is vagyok.
Ami furcsa, hogy a telegramos frissítés után soha nem talált online firmware-t. -
mikrofon
veterán
válasz
Vhiktor #25490 üzenetére
Nem tudom, hány TV-t adnak el adott típusból,.. De ez azt jelenti, hogy TV-nként 2GB-ot kell letölteni egyszerre. Így emiatt szerintem nem teszik ki egyszerre. Persze azt a bot-ot lehetne ütemezni is és akkor nem egyszerre terhelné a szervert. Meg persze a bot figyelhetné intelligensen a szerver terheltségét is és ha csökken, akkor további területek számára tenné elérhetővé ...
Gondolom valahol hiba van a rendszerben... -
ricsik
őstag
válasz
Vhiktor #25490 üzenetére
Mindenképp gyanús, viszont azt is nehezen hiszem, hogy valaki más csoportnak lenne eszköze, szakértelme, ideje, pénze, embere ezeket a Firmware-eket fejleszteni.
Miért tenné? Hogy ellopják az adatainkat tv fw-be bújtatott trójaiakkal? Lehet, de nehezen hiszem.
Mindenesetre a gyári OTA FW-hez képest fényévekkel jobb lett a tv-m, így annyira nem is érdekel mi az igazság.
Akit zavar ne frissítsen, vagy vegyen más márkát sokkal drágábban. Én felültem a frissítési vonatra, mert jelentős javulást tapasztalok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest