Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- Pendrive probléma
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis45
aktív tag
válasz
Celtis
üzenetére
Főleg úgy, hogy nekem pl. Disney, Netflix, SkyShowtime-on semmi probléma nincs. És gondolom ott is 24 képkockával, vagyis húszon három egész valamennyivel jönnek a filmek. Csak a külső vinyóról való lejátszásnál vannak akadások. Már kipróbáltam azt is, hogy a vinyót (usb3) közvetlenül dugtam rá a tv-re, hogy nem-e az a gond, hogy az usb hosszabbító kábel csak usb2-es, de úgy se volt javulás.
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Azért írtam mert azt gondoltam azért akad nálatok. Ha nem azért akad ahhoz nem tudok hozzászólni mert nálam nem jelentkezik ( remélem nem is fog). Akkor nálatok röviden tömören szar a lejátszás! Tcl szoftverileg nagyon nincs a toppon. A Google tv rendszer jó itt a tcl részéről nincs rendben valami. C745 processzorához jól optimalizált nagyjából de 645-höz nem szerintem.
Kíváncsi lennék egy 2022-2023-as ilyen kategóriában Sony tv-n hogy muzsikál a Google tv és, hogy ott is van e ennyi bug. Tuti nincs szerintem.
Ettől függetlenül én még elégedett vagyok a c745-el ( módjuk vissza kell küldenem garanciába javítani de ez minden márkánál előfordulhat) de persze ez változhat később.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! LG 65NANO81T3A 4K UHD HDR NanoCell Smart TV
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN990FTXZU) 215CM 8K 240HZ NEO Q-LED VISION AI CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN95CAT) 190CM NEO-QLED 4K 100HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor