Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Samsung elég nagy katyvasz, ha panelekről van szó, mert régiónként, méretenként eltérhet. Sőt, sok esetben el is tér. Ráadásul azt hiszem qn85a -nál a 85 colos VA. Legalábbis azt mondják néhányan, de konkrétan én sem néztem utána.
A qn90a -nál pedig régiónként eltérő a panel. Hozzánk ADS jött, amcsikhoz meg VA. Ezzel együtt a HDMI csatlakozások is eltérnek, így nagyjából érdemes is elengedni az olyan tesztet, mert majdnem hogy más TV -ről van szó.
Samsung -nál mindig érdemes azt a régiót és azt a méretet nézni, amit vásárolni szeretne az ember. Már ha van róla (normális) teszt...de ez ugye nem ide tartozik.
Ettől függetlenül egy tesztelőnek illene tudni, hogy ami nála van TV milyen panellel szerelt. Mert ezt helyben meg tudja állapítani, nem kell hozzá prospektusokat vagy netet bújni. Sem a helyi Samsung segítségére nincs szükség.
Szerk.:
De azért arra is érdemes figyelni, hogy a qn90 és a qn900 nem ugyanaz, ha már teszteket és egyéb tulajdonságokat néztek a neten. Nem tudom pontosan melyik tesztről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest