Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
taught
csendes tag
válasz
p@gabi
üzenetére
Egyrészt nem "szaroztam", hanem leírtam a hibát. Másrészt nem "biccentettem" a fejem, hanem szemben ültem vele, majd "egy embernyit" jobbra és balra, és ez az embernyi, de akár egy fejnyi távolság elég a színvesztéshez, és fakuláshoz.
Nem vagyok elitista, amúgy szuper képe van mind film, mind játék közben, egy árva szavam nem lehet rá eltekintve ettől a nagyon szűk betekintési szögtől.
Mondjuk az is lehet a gond, hogy 65-ös TV-t 3,5 méterről nézem, de szerintem ez egy normális távolság ekkora TV-hez.
Illetve azért tettem fel főleg a kérdést, hogy a VA az ilyen, vagy én nyúltam bele egy rosszba.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
p@gabi
üzenetére
Valószínű arról van szó, hogy nem egészen ehhez szokott hozzá. Sokkal érzékenyebb rá.
Nekem is feltűnik itthon 2 OLED mellett a VA TCL -nél. Mondjuk a nappaliban nekem nagyon fontos a betekintési szög, mert több mint 3.5 méter széles, nagy U alakú kanapém van.
Persze a hálóban lévő TCL -nél sokkal kisebbek a szögek, így nagyjából kevésbé zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Farming Simulator 25
- Revolut
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Vhiktor