Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Vhiktor #21543 üzenetére
rendben értelek!
full sötét szobában szoktam eleve nézni, de világos részek ből sok bebukik azért mondom hogy nálam legalábbis biztos nem elég. a tv szerinti 2-es gammán az gondolom fix, tehát ha te nálad egy kalibráción 2-esre van rakva a tvben a gamma akkor mindenképp tegyem én is arra és inkább a fényerő kontraszttal variáljak ha túl sötét?illetve még azt kérdezném hogy a dolby vision gondra talán megoldás lett valamennyire nálam hogy a service menüben a light sensor értékét ADC- 10 re állitottam.. ha egyáltalán állit ennél a tv-nél valamit hiszen ebben ugytudom nincs is light sensor
egyébként nem kötekenki akartam, bocsánat ha esetleg úgy jött le neked,próbálok bizonyos dolgokat megérteni
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest