Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szkutyi

addikt

válasz krepp #21360 üzenetére

:C :C :R
    Ottapont...
    Rumkola: de igen kell segítség! Mert amíg nem kap Addig nézi a tulélesitett, tultolt szart, mert senki sem születik hozzáértőnek ..jó példa erre az idősebb kolegám, akinek meséltem sokat a dolgokról, majd egyszer csak egy reggelen jön oda hozzám hogy bammeg mennyire más és kellemesebb.,....én sem tudtam hogy foglalkozni kell vele, amíg egy haver meg nem mutatta az akkori vt40-en....
    Lehet nézni az élesitett képet, lehet egy egy pillanat "jól" néz ki, de az nem helyes, és a másik 10 000 pillanat szarul néz ki....konturozik, a zajt felerősíti, akár eltűnik a fekete stbstb...mire jó ez?
    Full meleg sárgás???hát az áll a legközelebb a d65-hőz...ha neked az sok, akkor te játszol full.hideg kékes beállítással...
    Mostanában nagyon megy a fórumon a szájkatate hogy már miért ne allithatná be úgy ahogy neki tetszik....nyugodtan...de szerintem ez a strucc politika...
    Kalibralas vagy legalább a helyes beállítás eredményezi azt a képet a tv-ken, ami a LEGSZEBB...ha ezt valaki nem látja. Nem fogja fel, attól még nem a beállított, kalibralt kép a szar mert túl sötét vagy életlen, vagy stbstb.,.
    Végezetül itt egy kép, ahol az élesség nulla(nálam mindig mindenhol 0.) És mégiscsak tű éles minden. [kép]

• Bogyi007

veterán

Köszönöm hogy leírtad helyettem. :R
    Késő délutánonként érek haza a melóból olyankor sem idő sem energia nincs hogy teljes gőzzel beleálljak a beállítások hangolásába és a menük keresésébe.

Vhiktor setupja ahogy mindenki más is írta egy biztos alapnak lesz jó amiből már én is tudok lépkedni előre amikor lesz időm lehuppanni a készülék elé. Egyébként én i írtam hogy elég sötét a sima SDR setup --> ergo én is feljebb csavartam hogy világosabb körülmények között is lássak valamit abból ami a képernyőn megy. :))

De van olyan beállítás is amin szinte nem is kell majd változtatni, nekem a streaminghez a Dolby Vision beállítás közel van ahhoz ami a szemenek kellemes. A HDR10 viszont biztos belenyúlós lesz az nem tetszik annyira még így.

Naszóval. :C Köszönöm szépen Vhiktor neked hogy létrehoztad ezt az alapot. :R :R

• boborján2

senior tag

Én is Vhiktor videóját vettem alapnak. Már csak azért is mert van olyan menüpont amiről fogalmam nincs mit csinál.Arra meg hol van idő hogy napokig nyomkodjam.

Aztán utána apránként testreazabtam.

Új hozzászólás Aktív témák