Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mini-ITX
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Asztali PC-s teljesítményt ígér az AYANEO közelgő kézikonzolja
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
A 10-ből egy panelcsere csak találgatás, mert fogalmad nincs, hány eladott LG oled után jön elő egy panelhiba. De, mivel az LG világelső az eladott oledek számát tekintve, így még gyanúsabb az állítás, miszerint 10-ből egy panelhibás. Jellemzően csak az panaszkodik, akinek baja van a tévével. Akinek tökéletes, az sosem ír róla, hogy hű..... de klassz tévét vettem. Aztán ott a szerviz kérdése, ami LG részéről több, mint tökéletes (egyelőre). A hibák 99.9%-át néhány nap alatt, jellemzően a lakásodon orvosolják. Ilyet senki nem csinál. TCL ebből a szempontból katasztrófa. Lassú, bizonytalan kimenetelű javításokra lehet számítani a székesfehérvári volt Videoton szerviz részéről. Én főleg emiatt nem vettem TCL-t, nem pedig azért, mert esetleg 10-ből 1 pixelhibás lehet. A TCL olyan, mint autóban az MG. Megveszed, örülsz, de amikor előjön egy-két hiba, onnan kezdve átkozod a napot, mikor MG-t vettél. Én így látom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor