Hirdetés
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon
üzenetére
Nem értem mire ez a cinikus hozzá állás, többen is írták hogy nekik is ilyen! És telegram csoportban is rengetegen...több százan jelzik ezt vissza!
Nem mondtam egy szóval sem hogy rossz, vagy hogy nem tetszik...írtam is hogy nezesi távolságból és jó szögből korom fekete, és ez jó! Igen, ki van zárva H rossz lenne, mert ha rossz, mindig rossz! Kimondott local dimming teszttel szó szerint lekapcsol a háttérvilágítás. Film-mese-stb közben pedig azt vettem észre hogy csak akkor ha jelentősebb százaléka a kepernyőnek sötét, akkor kezdi el le kapcsolni...de erre is van egy jó teszt, alulról jönnek fel fokozatosan a csillagok...kb tv felenel tart amikor már el kezd világítani a felső része...miért?amikor a csillagok meg csak a tv felénél tart?
Abban igazad van hogy le zárhatjuk, mert bizonyosságot nyert hogy nem nálam a hiba, ez ilyen!
Hidd el nem magam, vagy mást akarok ezzel győzködni, azért jöttem ide, hogy rá jöjjek csak nálam, vagy másnál is ilyen.ennyi
UI: egyébként pont hogy ezt mondom amit Ricsik forumtárs!!!
..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 47LM660S Full HD 3D LED SMART televízió 47" (119cm) Magic Remote
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor