Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
válasz
rainman72 #18496 üzenetére
Hidd el én szimpla jóindulatból írtam azt amit. Mindjuk 10 vásárlás után ha visszamenne 2-3 db is ahogyan veled történt alaból onnan többet semmit. De nyilván ez benne van, hogy sérül, hibás stb egy termék ne ez legyen a mérvadó. Nekem sem ezzel lett volna a bajom hanem inkább a hozzáállással. Hiszen amit rendeltem nem egy tv vagy porszívó amit az ember ha akar használ ha akar nem. A hütő fontos része a háztartásnak. És nem napok/hetek után jelentettem az esetet hanem azonnal. Meg mi az, hogy én szállíttassam vissza??? Ugyan már, már bicskanyitogató.. Na meg utána vizsgálgatják (ki tudja meddig) és ha helytálló az észrevételem küldenek igaz nem ugyan olyat hanem valamit. Szerinted ez rendben van? És mindenről írásos formában tájékoztattak. Miután lenyeltem ezt a békát mondom csak felhasználom màr a kuponomat amit adtak. Hát ez sem nyert. Ekkor hívtam az Emagot és OFF telefonos elèrhetősèg. Már csak ès kizárólag chatbottal tudsz kommunikálni ami kb 5 kèrdèsre tud válaszolni. Ha gondod van írj emailt. Megtettem 2 hètig 0 válasz. Ekkor mondom rákeresek facen hátha találok valamit. Találtam is egy csoportot aminek az a neve, hogy Emag károsultak. Mindom mi a szösz?! Beleolvastam és mikor azt gondoltam egyedi az esetem jöttem rá, hogy bizony nem az! Százával vannak megkárosított emberek hihetetlen sztorikkal. Van aki új tv helyett 100 éve rossz tv-t kapott a dobozban, van aki elállás után ( több százezres tètelről beszèlünk) hónapok óta nem kapta vissza a pénzét és ezt most reggelig lehetne sorolni. Szóval én onnan biztosan NEM rendelek soha semmit. Inkább Euronics vagy Media Markt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motoros topic
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Linux Mint
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Okos Otthon / Smart Home
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged