Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChillDown
csendes tag
válasz
interstate76
üzenetére
Én pl azt a szoftveres hibát vettem észre, hogy hiába vezetékesen vana routerre dugva a tv, kb naponta-kétnaponta egyszer eldobja a hálózatot, olyankor jelzi is jobb felül egy wifi jel piros csíkkal áthúzva, de amint belépek a beállítások hálózat vezetékes kapcsolat részbe, rögtön kiírja az ip címet stb és hirtelen lesz net. Nem annyira hiba, inkább csak furcsa, mert a korábbi tv-m nem csinált ilyet, azt egyszer csatlakoztattam és évekig jó volt.
Ami még segíthetett, hogy lássa a plex szerveremet, az hogy csatlakoztattam egy leformázott, de üres pendrive-ot a tvhez, illetve kézzel ki-be csatlakoztattam az utp kábelt és mindjárt fel is dobta az adathordozók menüben.
Engem is az elnevezés "Adathordozók" + a pendrive jel zavart meg és hogy amikor kiírta a hibaüzenetet "A TV-hez nincs USB-meghajtó csatlakoztatva!" ezek után eszem ágában sem volt ott keresni a DLNA lejátszó vagy a hálózattal kapcsolatos funkciót. A lényeg, hogy meglett.

-
válasz
interstate76
üzenetére
TCL 50DP600 tévéd van?
Ugye elvárt igények:
- Hálózat (én wifin próbáltam, azon tuti megy)
- Felkonfigurált DLNA szerver (18192-es porton), a TV-vel azonos ip tartományon.
- Felkonfigurált SMB vagy FTP szerver (vagy lokális fájl hozzáférés a szervernek)
- Plex esetén pl. a tévé IP címét az azonosítás alól felmentett címekhez hozzá kell adni.Tesztelni így érdemes:
1. TV-t wifi hálózatra feltenni.
2. Androidos telón a Play áruházból ezt az appot feltenni: [link]
3. Appnak jogokat adni, a + gombbal pl. DCIM könyvtárt megadni SD kártyán.A tévén megjelenik a teló, böngészhetők a képek, zenék, videók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Lexus, Toyota topik
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bittorrent topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- B650/X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor