- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
CrazySouls #10859 üzenetére
Akkor futtasd párszor a TV Guardot, nekem is volt már ilyen, aztán egyszer elmúlt. Mondjuk én friss FW után mindig nyomok egy gyári visszaállítást, mert nálam is volt már olyan, hogy nem csináltam, és kétszer kellett beállítani mindent. Így elsőre csak elskippelek mindent, és nyomom a visszaállítást, utána állítom csak be kompletten a rendszert.
-
RVR400
veterán
válasz
CrazySouls #10857 üzenetére
Valószínűleg pár ki-be kapcsolás, és elmúlik.
-
RVR400
veterán
válasz
Kiskutya #10791 üzenetére
Felraktam, gyorsabbnak tűnik, mint a V660, nekem a V677 iszonyat lassú volt a P715-ön. Este fél 10 volt már, így nagyon nem teszteltem. Ami idegesítő, hogy még mindig ott járunk, hogy a levett hangerőnél kint marad az ikon az X-szel, és a gyári médiaközpont még mindig nem tudja értelmesen méretezni a filmeket.
-
RVR400
veterán
Én mindig elgondolkozok, hogy csak én vagyok-e ennyire vidéki, hogy elvagyok a 80eFt-os LG házimozival, meg a kadenciahelytelen lejátszással egy 55"-os TV-n otthon, és képes vagyok akár csak fullHD-ban is megnézni egy filmet, és mindenki másnak milliós hangrendszere van, mert abszolút hallása van, és ehhez még a kadenciahelyesség is kell, mert még abszolútabb, és még abszolút látása is van, hogy nem tud élvezni egy filmet, ha ezek a dolgok nincsenek meg...
Ne vegyétek magatokra, de a cellux-szal megragasztott diafilmtől, és a tesó béna olvasásától, meg a Videoton Super Star 12 vs agyonnézett VHS szalagkombótól úgy elmentünk ebbe az irányba, hogy az valami hihetetlen.
-
RVR400
veterán
válasz
Kiskutya #10644 üzenetére
Igen, egy régi LG HT805TH rendszerre van kötve. Minden a tévén keresztül megy, a Telekomos beltéri is csak a tévére van kötve, azon keresztül megy át optikán a hang az LG-re, meg a Steamlink és az Xbox is ugyanúgy HDMI-n csatlakozik csak a tévére.
Nem használok kártyát, Telekomos IPTV szolgáltatás van Cisco ISB-kkel.
-
RVR400
veterán
válasz
zzztripzzz #10012 üzenetére
Ha már úgyis resetelsz, akkor tegyél fel egy V660-at.
-
RVR400
veterán
válasz
Brandynew #10001 üzenetére
Nekem 55P715 van, sajnos felraktam a 677-et, de visszamegy a 660, mivel nálam alapvetően lassabb lett az egész már frissen telepítve is, és ezen az animációk kikapcsolása sem nagyon segített. A memóriakezelése is rosszabb lett, majd talán, ha már lesz valami többedik verziós stabil 11, akkor újra próbálkozok.
-
RVR400
veterán
Nyilván szebb volt a képe annak, amit mondjuk beállítottak normálisan, mint annak, amit szándékosan elállítgattak. Általában TV-t venni az ember vagy úgy megy, hogy visz magával tesztanyagot, és azzal, vagy ugyanazon sugárzott tartalom mellett állítgatja a saját szemének megfelelően az kinézett eszközöket, aztán választ.
-
RVR400
veterán
válasz
mikrofon #9671 üzenetére
Nem tudom, nekem 55P715 van, LAN adapterrel kábelen wifis gépről és routerről a 60GB-s filmeket simán lejátsza, wifin viszont nem árt egy teljes újraindítás előtte, meg nyilván, amint hozzányúl az ember a távhoz, és állítani akar valamit, abból akadozás lehet, de legalábbis a menü szimplán lassú lesz. Bár én alapvetően kikapcsoltam a menük animációját, ami azért gyorsabbá teszi a működést, de ez már nekem több éves beidegződés.
-
RVR400
veterán
Nagy csodák nincsenek, gyakorlatilag az órajelből adódó különbség látszik. Kíváncsi lennék, hogy ha rootolva lenne a rendszer, akkor mennyire lehetne a proci órajelen reszelni, de az már tényleg felesleges erőfeszítés.
A filmek lejátszásánál a hálózati átvitel a legtöbb esetben a probléma, nem a SOC kevés hozzá. Wifin a ping pl simán 35ms körül van, míg kábelen 8 ms, ezt még meg lehet fejelni a puffereléssel mellé, és rögtön meg is van az akadozás.
-
RVR400
veterán
válasz
mikrofon #9619 üzenetére
Steam Linknél viszont okoz gondot sajnos. Kábellel 100 Mbiten is stabilabb, mint wifin 150-en. Mondjuk nekem P715 van, tegnap jött meg az 5GHz-es kártya hozzá, de közben szereztem egy 1000-es LAN adaptert, amivel még jobb a kábeles kapcsolat, így szerintem már nem fogok vele próbálkozni.
-
RVR400
veterán
Érdekes probléma merült fel már másodszor (korábbi FW verzióval volt ilyen)
A TV kikapcsolt állapotban van, a LED folyamatosan világít, azonban kb. percenként a LED kialszik, és csak full sötétben vehető észre, hogy ezzel egyidőben a kijelzőn fehér függőleges csíkok villannak fel, aztán újra világít a készenléti LED folyamatosan.
A visszaállítás után a hiba elmúlik, de gőzöm sincs, hogy mi okozza. Kb. olyan, mint a telóknál a random kijelzőfelvillanás.
-
RVR400
veterán
Kipróbáltam, a 653-hoz képest sokkal jobbnak tűnik a hálózatkezelése P715-ön, a Steamlink sem indul újra hálózati jel villogtatása mellett, és a filmek is már az elejétől röccenésmentesen indulnak el a routerről. Ha így marad hosszú távon is, akkor eddig egész ígéretes.
-
RVR400
veterán
válasz
mr.tamasbiro #9239 üzenetére
Már kaptál választ, csak elakadtál az általad hibásan magadott típusszámoknál....
-
RVR400
veterán
válasz
herceges215 #9140 üzenetére
De én megnézem a TV-n, azt mondom fasza, merthogy nem véletlenül ezt vettem meg, de én nem láttam, hogy a monitorodnak milyen képe van.... Te meg nem látod, hogy a TV-mnek milyen a képe, így ennek egyáltalán semmi értelme. Mentsd le, amit néznél, tedd ki penre, és menj el a Mediaba/Auchanba/Euronicsbe, ott dugd rá a kiállított darabra, aztán kiderül.
Mondhatom én Neked, hogy finom a banán, ha Te a narancsot szereted...
-
RVR400
veterán
válasz
herceges215 #9134 üzenetére
Ennél átlátszóbban nem is lehetne reklámozni a csatornát...
-
RVR400
veterán
Szerintem nézd meg jobban, mert pont nem sima LED szalag, és nem is HDMI-be dugós, hanem USB-s. Nyilván a TV adás pont nem fog kijönni USB-n (oda csak sima háttérfényt fog állítani az ember), és a Netflixen is valószínűleg csak Kodi-n keresztül, meg a Youtube is Smarttube alkalmazással fogja tudni az ambilight-ot, de nyilván a Te verziód elég overkill.
-
RVR400
veterán
Gizzmo.hu oldalon van most 3 méteres elég jó áron. Sőt, ha kettőt veszel, még akkor is olcsóbb, mint kintről a 4 m-es.
https://gizzmo.hu/ambiled-diy-led-szalag-es-kornyezeti-vilagitas/item/52158
-
RVR400
veterán
válasz
edeleny #7956 üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet, néha segít a TV Guard, valószínűleg a memóriakezelés gyalázatos. (Néha Kodi alatt is meghülyül a lejátszás, olyankor lefuttatom, aztán megy rendesen)
Viszont este tesztelgettem, nálam a Plex kilőve, így is használhatatlan, mivel a 30 GB-nál nagyobb filmek gyakorlatilag nézhetetlenek. Az Asus routerről megy minden szépen, Win alól médiaközpontos videómegosztással is tökéletesen megy minden a gépről, ami a Sagemcomnál nem volt elmondható, úgyhogy én egyelőre meg vagyok elégedve.
Egyébként frissítetted már a rendszert?
-
RVR400
veterán
válasz
edeleny #7796 üzenetére
Nekem P715 van, viszont továbbra is annyi bajom van, hogy számítógépről Plex-en a kb. 30 GB-nál nagyobb filmek már meg-megállnak. Aki így használja, az esetleg meg tudja azt erősíteni, hogy értelmes router használatával ez a jelenség megszűnik, és normálisan megy a hálózati lejátszás? Jelenleg a Telekomtól kapott Sagemcom 5655 V2 router van beüzemelve, vélelmezem, hogy a beépített antenna hiánya miatt kevés lehet a jelerősség a TV-n.
-
RVR400
veterán
válasz
qtes197111 #7186 üzenetére
Tedd a falra.
-
RVR400
veterán
Na igen, bár én pl. tizenéves koromig egy Videoton Superstar 12-t néztem, de ettől függetlenül 65"-on már tényleg nem lehet az igazi az 1080p, bár nekem csak 55-ös van, ott még jó, szóval ez nem ezen múlik. Pláne, hogy mikor bemész TV-t venni, sok helyen olyan demókat tolnak rajta, hogy lef*sod a bokádat, otthon meg csak pislogsz, hogy hát ez meg sem közelíti azt, amit az üzletben láttál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest