Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
-
PROHARDVER!
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kenicsab
üzenetére
Szerintem téglázott vagy bootloop -os készüléknél a szervizben nem igazán tudnak rájönni a hiba okára. Ha megpróbálják újra SW -zni és nem jön össze, akkor javíthatatlan lesz.
Persze nem tudom pontosan a TCL szervizben hogy működik, de csodálkoznék, ha mélyebb szoftveres tudásuk lenne. Általában nincs is arra kapacitás, hogy órákat szöszöljenek a szoftverrel.
-
Imi1981
veterán
válasz
kenicsab
üzenetére
Én csak akkor parázok ha elromlik a tévé és nem tudom vissza rakni a V062 -t. De most ezért nem rakom vissza a V062 -t mert az szar. Reménykedem hogy nem lesz baj. TCL-nek meg zárni kéne a bootloadert hogy ne lehessen rommolgatni. Akkor meg csak várnánk a frissítést ami sose jönne. Ez a v03 teszt firmware nagyon tetszik képminőségilek ( meg a v1 is) úgyhogy fent hagyom.
-
-
mikrofon
veterán
válasz
kenicsab
üzenetére
Szerintem Telegram-on próbáld valahogy elérni a TCL egyik emberét. Próbáld szépen megkérni angolul, hogy szükséged lenne egy img FW-re mert valami baj történt frissítés közben.
Csak az img segíthet, ha azt már próbáltad, hogy áramtalanítod az egészet vársz néhány percet, aztán elindítod a TV -t.Ha a pendrive nem lenne jó akkor nem indult volna el a frissítés. De mivel neked menet közben állt le így vagy közben ment tönkre, vagy nem voltál türelmes, vagy frissítés közben történt valami ami miatt megszakadt a folyamat.
-
ETOM
addikt
válasz
kenicsab
üzenetére
Ezt próbáld meg.
1. Load to local pc zip from above.
2. Format flash stick with FAT32 and copy it to root.
3. Insertt stick into USB 2.0 port.
4. Turn off TV power physycally.
5. Press and hold On/Off button on a TV's back and plug TV holding button pressed.
6. Hold for 10 secs, the led in front of TV will start blinking - it is ok.
7. Wait till it will stop blinking and wait some 5 mins after that.
8. Repeat steps 4-7. After TV restart it will show TCL logo and Android welcome screen will appear.Ne kérdezd miért 2x kell megcsinálni, de elvileg ez visszahozza. Rakj a pendrivera egy img-t amivel jó volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- OLED monitor topic
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55" 4K UHD AI Smart tv GARANCIÁVAL
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor