Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami baja van a tápomnak
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
A 27 rugós hamát kerüld mint a tüzet,nekem is ilyen van és porfogónak jó,másra nem igazán.

Ha mindenképpen spórolni akarsz,akkor inkább próbálkozz használtan venni egyet,vagy csinálni/csináltatni.Inkább adj ki több pénzt,mert ha olcsó sz*rt veszel azt úgysem tudod használni.Hidd el ez így van,én is szívtam.
Még egy fontos dolog: egy távcső mechanikája legalább olyan fontos mint maga a távcső.Hiába tök jó az okulár meg az összes optika,ha egyszer nem birod rendesen beállítani az objektumokat.Ha sokat kell szenvedni egy idő után feladod.Ez szintén személyes tapasztalat,de mások is mondják.
Mint már említettem,olvasd el az amatőrcsillagászok kézikönyvét,bármelyik könyvtrárban megtalálható(mondjuk ebben nem vagyok teljesen biztos
.Abban minden benne van amit egy amatőrcsillagásznak tudnia kell a távcsövekről.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- bambano: Bambanő háza tája
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Spórolós topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- Alkalmi vétel! Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

.Abban minden benne van amit egy amatőrcsillagásznak tudnia kell a távcsövekről.
lugosi