Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag

Közben kiderült, hogy nem is működik. A messenger appról van szó egyébként,a lényeg az lenne hogy ha netezek akkor ne adjon hangot új üzenet étkezésekor, mert úgyis látom, viszont ha ki van kapcsolva a kijelző akkor meg igen. Sajnos a messenger app szarik rá hogy le van véve az értesítések hangereje, akkor is ad hangot
Na mindegy..
Másra egyelőre nem használom, úgyhogy lehet kukázom is az appot
Szerk.
Nem igaz, mert egy fontos feladatot azért találtam neki:
Bőr tokban hordom a telót, amikor hívás érkezik akkor elég lassan tolja fel a fényerőt, így napsütésben nehezen látható, ill várnom kell 2-3 másodpercet mire megtudom, hogy ki keres. Na ennek csináltam olyat, hogy ha csörög a teló és reggel 7 és este 7 között van akkor auto fényerő off és fényerő max. Amikor phone idle, akkor meg auto fényerő. Remélem jó is lesz
-
mm89
őstag
Sziasztok! Próbálgatom ezt a taskert, még nagyon kezdő vagyok, de már nagyjából kezdem érteni a logikáját.
A kérdésem az lenne, hogy meg lehet e oldani azt, hogy csak egy bizonyos app értesítéseit némítsa el, persze megadott feltételek teljesülésekor. Jelenleg csak az megy, hogy globálisan az értesítési hangokat veszi le, de én csak egy bizonyos appot szeretnék némítani.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- aquark: Flipper PC-n!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- BestBuy topik
- Kuponkunyeráló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest