Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamo_sx
aktív tag
válasz
Adamo_sx
üzenetére
Úgy néz ki, sikerült megoldani a Wifi Near problémát: Az nem elég, hogy a hálózatkeresés mindig aktív be legyen kapcsolva a Wifi beállítások között, szüksége van a Taskernek a helymeghatározáshoz való hozzáférésre is. Ha azt is bekapcsolom, akkor működik.
(Az más kérdés, hogy ez hogyan kapcsolódott ki, hiszen korábban sokáig működött ez nálam, ezért feltételezem, hogy ez az engedélye korábban megvolt... de ezt már nem akarom kideríteni...) -
HREH
senior tag
válasz
Adamo_sx
üzenetére
Nekem volt ilyesmi problémám, a Beállítások > Tartózkodási hely > Beolvasás menüpontban a Wi-Fi- és a BT-alapú keresés is ki volt kapcsolva, az előbbi bekapcsolása után ment rendesen (egy ideig, mert egy pár nap után teljesen kiszámíthatatlanul kezdett működni, szóval inkább kerestem rá másféle megoldást.)
(#6675) Somatom: Nekem nincs vele tapasztaltom, de AutoInput-tal elvileg bármilyen BT gomb rávehető arra, hogy gombnyomásra megadott taskot hajtson végre a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Konteó topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi